Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Τσίπρας επιβεβαιώνει την προδοσία με κάθε του λέξη: “Δικαίωμα των σκοπιανών να αυτοπροσδιόριζονται ως “μακεδόνες”!

Ο Τσίπρας επιβεβαιώνει την προδοσία με κάθε του λέξη: “Δικαίωμα των σκοπιανών να αυτοπροσδιόριζονται ως “μακεδόνες”!

Η προδοσία της Μακεδονίας μας από τους εθνομηδενιστές των Σύριζα – Ανέλ και με την συνενοχή της ΝΔ και του λοιπού “δημοκρατικού” τόξου είναι δυστυχώς γεγονός.

Ο Ελληνικός Λαός έχει ξεσηκωθεί σε όλη την επικράτεια και αποδοκιμάζει τους προδότες με κάθε ευκαιρία, την ίδια ώρα που ο τσαρλατάνος πρωθυπουργός συνεχίζει να εμφανίζει περιχαρής την προδοτική συμφωνία ως… επιτυχία!

Με ψέμματα, αλλά και ομολογία της προδοσίας προσπάθησε σήμερα ο Τσίπρας να διασκεδάσει μάταια τις εντυπώσεις αναφορικά με το σκοπιανό σε δηλώσεις του μετά την σύνοδο κορυφής για το λαθρομεταναστευτικό, όπου και εκεί βέβαια υπέστη μια ακόμη διπλωματική ήττα.

Αναφερόμενος στις πανηγυρικές δηλώσεις Ζάεφ για παραχώρηση ονόματος, γλώσσας, ταυτότητας και εθνότητας στους ψευτομακεδόνες ο Τσίπρας ισχυρίστηκε ψευδώς ότι δεν τους δόθηκε εθνότητα, αλλά ταυτότητα.

Προφανώς τα αγγλικά του δεν είναι και πολύ καλά, γιατί το αγγλικό κείμενο μιλά σαφώς για “macedonian nationality” και όχι μόνο για “identity“.

Πέρα όμως από αυτό ο διεθνιστής και εθνομηδενιστής Τσίπρας επανέλαβε τις προδοτικές του ιδεοληψίες για τους “φίλους” σκοπιανούς λέγοντας ξεκάθαρα: «Άκουσα και εγώ τις δηλώσεις Ζάεφ. Αν εννοεί ότι μπορούν να αυτοπροσδιορίζονται ως “μακεδόνες” βάσει της συμφωνίας, αυτό είναι απολύτως σωστό».

Είναι προδότες και δεν ντρέπονται καθόλου!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-tsipras-epibebaiwnei-thn-prodosia-me-kathe-tou-lejh-dikaiwma-twn-skopianw#ixzz5JqFgjBrZ

Exit mobile version