Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο διαχρονικός πόλεμος και η εμπάθεια του ΣΚΑΪ κατά της Χρυσής Αυγής

Ο διαχρονικός πόλεμος και η εμπάθεια του ΣΚΑΪ κατά της Χρυσής Αυγής

Καμία έκπληξη δεν προκάλεσε η χθεσινή δημοσίευση της χαλκευμένης δημοσκόπησης της Pulse από το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ, η οποία ήταν μνημείο παραπληροφόρησης και εμπάθειας κατά της Χρυσής Αυγής.

Την στιγμή που σύσσωμος ο Ελληνικός Λαός βρίσκεται σε αναβρασμό μετά την προδοσία της Μακεδονίας και συντάσσεται μαζικά στους εθνικούς αγώνες της Χρυσής Αυγής, οι καταγέλαστοι δημοσκόποι της Pulse και τα παπαγαλάκια του ΣΚΑΪ είδαν οριακή πτώση!

Όχι σε σημείο βέβαια που να περάσει το… κραταιό (!) κλεφτοΠασόκ στην τρίτη θέση, αλλά αντί για εκρηκτική άνοδο κατέγραψαν οριακή πτώση. Ποιον νομίζουν ότι κοροϊδεύουν;

Γνωρίζουμε και γνωρίζουνε πολύ καλά ότι η Χρυσή Αυγή αυτήν την περιόδο καταγράφει δημοσκοπικά άλματα και όσο να προσπαθούν να το κρύψουν, αυτό αργά ή γρήγορα θα καταγραφεί στις κάλπες.

Ο διαχρονικός πόλεμος και η εμπάθεια του ΣΚΑΪ κατά της Χρυσής Αυγής είναι γνωστός. Εξάλλου, παραμένει ο μοναδικός τηλεοπτικός σταθμός που ούτε κατά… λάθος δεν προβάλλει ΠΟΤΕ καμία δήλωση, ανακοίνωση ή δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής κατά παράβαση των κανόνων δεοντολογίας και ισονομίας.

Ακόμα και οι δεκάδες αναφορές προς το ΕΣΡ για την παράβαση των κανόνων της ισομερούς και ακριβοδίκαιας προβολής φαίνονται μάταιες, καθώς ο αποκλεισμός και η ένοχη ομερτά των διαπλεκόμενων καναλιών κατά των Ελλήνων Εθνικιστών είναι ολοκληρωτικός.

Την απάντηση τους θα την πάρουν κι αυτοί το βράδυ των εκλογών, όταν οι Έλληνες θα στείλουν ηχηρή μήνυμα εθνικής Αντίστασης με την ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε επίσης: Φτηνές δικαιολογίες των καναλιών για την μαύρη προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής: Τους συκοφαντούμε λόγω… τεχνικού λάθους!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-diachroniko-misos-kai-empatheia-tou-skai-kata-ths-chrushs-aughs#ixzz5JqHKctl9

Exit mobile version