Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Ηλίας Παναγιώταρος στον XFM για την καταστροφή στην Μάνδρα και τις ευθύνες κυβέρνησης- Περιφέρειας ΗΧΗΤΙΚΟ

YouTube Poster

Στον ραδιοφωνικό σταθμό XFM 9,43 μίλησε ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών για θέματα που αφορούν την περιφέρεια Αττικής, αλλά και για τα μεγάλα εθνικά ζητήματα.

Αρχικά, όσον αφορά την διαχείριση των απορριμμάτων του δήμου Φυλής, ο Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε ότι με ευθύνη της περιφερειάρχου Δούρου θα ανοίξουν ΧΥΤΑ σε όλες τις περιοχές εις βάρος του περιβάλλοντος και φυσικά εις βάρος της δημόσιας υγείας.

Παράλληλα, όσον αφορά την καταστροφή στην Μάνδρα και την Μαγούλα, κατήγγειλε την Περιφέρεια όχι μόνο για το γεγονός ότι δεν λήφθηκαν μέτρα πρόληψης, έστω πρόχειρα, αλλά και επειδή δεν έχει γίνει κανένα έργο αποκατάστασης των ζημιών από τις προηγούμενες πλημμύρες. Το ίδιο ισχύει και όσον αφορά την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου, η οποία έμεινε στα χαρτιά.

Κλείνοντας, ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε τόσο στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, όπου σύμφωνα με την συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ οι λαθρομετανάστες από όλη την Ευρώπη θα επιστρέφουν στην Ελλάδα, όσο και στην εξωτερική πολιτική του Ν. Κοτζιά, ο οποίος έχει βάλει σκοπό να χαρίσει την Μακεδονία στους Σκοπιανούς και την Βόρειο Ήπειρο στους Αλβανούς στο πλαίσιο των ανθελληνικών του σχεδίων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-hlias-panagiwtaros-ston-xfm-gia-thn-katastrofh-sthn-mantra-kai-tis-euthun#ixzz5JqcNCXlm

Exit mobile version