Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Όσο εξακολουθούν να προδίδουν τον Ελληνικό λαό και την Ελλάδα οι Συριζανέλ και τα υπόλοιπα ανθελληνικά κόμματα, τόσο η οργή του απλού κόσμου θα μεγαλώνει. Δεν θα τολμάτε να βγαίνετε από τα σπίτια σας χωρίς την συνοδεία των ΜΑΤ. Δεν υπάρχει περίπτωση στο υπόλοιπο της ζωής σας να σας αφήσει ο απλός Έλληνας πολίτης σε ησυχία. Θα πληρώσετε ό,τι προδοτικό έχετε κάνει στην Ελλάδα. Και ας μας λέτε φασίστες, ναζιστές και όλες αυτές τις καραμέλες που έχετε βρει για τον κάθε Έλληνα που διαμαρτύρεται δικαίως. Και μπορεί τον απλό πολίτη να τον κουμαντάρετε με τα αστυνομικά όργανα, αλλά την ώρα των εκλογών που έρχεται, αυτός ο προδομένος Έλληνας πολίτης ξέρει πολύ καλά τι θα σας δώσει, και τι αξίζετε. Ψήφο όλοι οι Έλληνες στο μόνο πατριωτικό Ελληνικό κόμμα, την Χρυσή Αυγή. Για να μπούνε οι προδότες φυλακή. Για να ξαναβρούμε την Ελλάδα μας, την ελληνικότητα μας. Χρυσή Αυγή, λοιπόν, και ας μας βάζουν όποια ταμπέλα θέλουν. Θα τα πούμε την ώρα των εκλογών ανθέλληνες.

Ιορδάνης

Κάτι ξέρει ο Χρυσόγονος: Οργανωμένο και έμμισθο παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ ο “Ρουβίκωνας”

Η κυβέρνηση κλείνει γρήγορα και σε βάρος της Ελλάδας όλα τα διμερή θέματα με Σκόπια και Αλβανία. Μετά το ξεπούλημα του ονόματος της μιας και ελληνικής Μακεδονίας, από τον Τσίπρα, τον Κοτζιά και τον Καμμένο στα Σκόπια ο αμερικανοκίνητος υπουργός Εξωτερικών του Τσίπρα σπεύδει να κλείσει συμφωνίες με την εχθρική Αλβανία. Μέσα σε αυτά φαίνεται πως ένα ανύπαρκτο θέμα, αυτό των “Τσάμηδων” αποκτά υπόσταση, καθώς έχει διαρρεύσει πως ο Κοτζιάς υποσχέθηκε στους Αλβανούς περιουσίες στην Ελλάδα! Και όλα αυτά για να μπει η Αλβανία στην Ε.Ε. και να στηριχτεί από την Ευρώπη ο Τσίπρας και ο Καμμένος στον δρόμο για τις εκλογές. Στις προσεχείς εκλογές οι Έλληνες θα δώσουν αποστομωτική απάντηση σε κυβέρνηση και ξένους επικυρίαρχους δίνοντας ψήφο στην Χρυσή Αυγή! Ζήτω η Νίκη!

Μαρινα Π., Οικονομολογος

“Δημοκράτης” Καρανίκας: Φασίστες όσοι αντιδρούν για την Μακεδονία!

Σου έρχεται πραγματική τρέλα, όταν σκέφτεσαι την προδοσία της Μακεδονίας. Είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να το χωνέψει ο νους πώς γίνεται να έχουμε τόσο προδότες πολιτικούς και στο τέλος τέλος σκέφτεσαι και καταλήγεις πως δεν έγιναν τώρα προδότες απλά τώρα φάνηκαν τα ανθελληνικά τους έργα. Διάβασα κάπου, δεν ξέρω αν ισχύει πως ο Κοτζιάς συμφώνησε με τους Αλβανούς να καταργηθεί ο όρος “Βόρειος Ήπειρος” γιατί λένε έχει αλυτρωτικές θέσεις. Καλά ρε προδότες έχει αλυτρωτικές θέσεις ο όρος Βόρειος Ήπειρος και δεν έχει το Βόρεια Μακεδονία; Δηλαδή εις ό,τι αφορά τα δίκαια του Ελληνισμού μιλάτε για αλυτρωτισμό και σε ο,τι αφορά ανυπόστατες διεκδικήσεις είναι το δίκαιο; Μαύρη η ώρα που γίνατε κυβέρνηση, μαύρη η ώρα που σας ψήφισαν να είστε εκεί πάνω! Το οριστικό πολιτικό σας τέλος είναι κοντά.

Παύλος Δ.

Αλγερινός μαχαίρωσε Έλληνα που διαδήλωνε για την Μακεδονία μας στην Θεσσαλονίκη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-1-iouliou-2018#ixzz5JzIJ3UKI

Exit mobile version