Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μυστικό σύμφωνο Τσίπρα – Μέρκελ στέλνει τους λαθρομετανάστες της Γερμανίας στην Ελλάδα!

Μυστικό σύμφωνο Τσίπρα - Μέρκελ στέλνει τους λαθρομετανάστες της Γερμανίας στην Ελλάδα!

Στην τελευταία σύνοδο κορυφής που διεξήχθη για το θέμα των λαθρομεταναστών τα ΜΜΕ της χώρας μας προέβαλλαν την κεντρική συμφωνία που αφορούσε την δημιουργία κλειστών κέντρων κράτησης, αλλά και την απαγόρευση των «δευτερογενών μετακινήσεων», δηλαδή της φυγής προς το εξωτερικό των λαθρομεταναστών που φτάνουν στην Ελλάδα, οι οποίοι θα μείνουν εδώ ες αεί.

Στην Σύνοδο αυτή, όμως, κλείστηκε και μία άλλη συμφωνία που παρέμεινε μυστική και εν τέλει την μάθαμε από τον γερμανικό τύπο, αφού την χρησιμοποίησε η Μέρκελ για να λύσει τα εσωκομματικά της προβλήματα.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η Deutsche Welle, η Μέρκελ έκλεισε τριμερή συμφωνία με τον Τσίπρα και τον ισπανό Σάντσεθ, προκειμένου αυτοί να αναλάβουν την… φιλοξενία των λαθρομεταναστών της Γερμανίας.

Η συμφωνία αυτή αναφέρει ότι η Ελλάδα και η Ισπανία δηλώνουν έτοιμες «να υποδεχθούν άτομα που εντοπίζονται από τις γερμανικές αρχές στα σύνορα Γερμανίας-Αυστρίας και τα οποία έχουν καταγραφεί προηγουμένως στην Ελλάδα και την Ισπανία στο σύστημα Eurodac – είτε στο Eurodac I κατά την είσοδο τους στην ΕΕ είτε ως αιτούντες άσυλο στο Eurodac II».

Είναι απορίας άξιο το αν αυτός είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας ή ο σφουγγοκωλάριος της Μέρκελ, που δίνει τα πάντα για να τύχει της ευμένειας της γερμανίδας καγκελαρίου, μπας και τον κρατήσει στην εξουσία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mustiko-sumfwno-tsipra-merkel-stelnei-tous-lathrometanastes-ths-germanias-s#ixzz5K0J9iz9q

Exit mobile version