Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πάλι… παραιτείται ο Καμμένος: Θα φύγω από την κυβέρνηση για την Μακεδονία, αλλά… όχι τώρα!

Αφότου έγινε ο περίγελος των Ελλήνων που ανησυχούν για την προδοσία της Μακεδονίας μας, ο Καμμένος δήλωσε κατόπιν πιέσεων ότι θα… αποσυρθεί από την κυβέρνηση, απλά… όχι τώρα.

Βεβαίως, οι δηλώσεις αυτές έρχονται αφότου ολόκληρη η Ελλάδα τους λέει προδότες και ως εκ τούτου δεν μπορούν να ληφθούν σοβαρά υπόψη, παρότι τις διαφήμισαν όλα τα κανάλια της διαπλοκής για να κάνουν «αβάντα» στον καταρρέοντα «κυβερνητικό εταίρο».

Ακόμα περισσότερο δεν μπορεί να πάρει κανείς σοβαρά τον άνθρωπο που δήλωνε ότι θα φύγει από την… πολιτική αν έρθει μνημόνιο από την κυβέρνησή του. Το ίδιο είχε δηλώσει ότι θα κάνει κι αν δεν γίνει κούρεμα του χρέους.

Ερχόμενοι στο ζήτημα της Μακεδονίας μας, πως μπορεί να πάρει κανείς σοβαρά τον άνθρωπο που τις προάλλες, μία μέρα μετά την Συμφωνία των Πρεσπών, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση των ανθελλήνων.

Η επί λέξει δήλωση του Καμμένου ήταν η εξής: «Για εμάς το θέμα της ονομασίας είναι αδιαπραγμάτευτο και στο τέλος τέλος ο ελληνικός λαός μας ψήφισε για το αναγκαίο καλό, εμείς λοιπόν όταν έρθει η ώρα και εάν έρθει η ώρα αυτή την λαϊκή εντολή θα την εκτελέσουμε με το μεγαλύτερο μέσο που έχουμε την απόσυρσή μας από την κυβέρνηση»

Βέβαια, μέχρι τότε ο Καμμένος θα είναι καβάλα στο ελικόπτερο και… ποιος ξέρει… Μπορεί μέχρι τότε να έχουν γίνει εκλογές ή να έχει βρεθεί άλλο δεκανίκι για να στηρίξει την προδοσία της Μακεδονίας μας. Άλλωστε, είναι τόσο πολλοί αυτοί που είναι πρόθυμοι να κάνουν το… ρεπό του Καμμένου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pali-paraiteitai-o-kammenos-tha-fugw-apo-thn-kubernhsh-gia-thn-makedonia-al#ixzz5K0h3keLL

Exit mobile version