Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Όλη η Ελλάδα βράζει! Η προδοσία της Μακεδονίας από μια χούφτα άεργους πολιτικάντηδες έχει προκαλέσει το κοινό αίσθημα. Αυτό που δεν κατάφεραν οι κομιτατζήδες το ’49, το κατάφεραν φέτος οι συριζαίοι. O λαός εξεγείρεται και αυτό είναι το φυσιολογικό και το ορθό. Δεν πρόκειται για κάποιο φορολογικό μέτρο λόγω μιας κρίσης που λίγο ή πολύ όλοι έχουν συμβάλλει για να γίνει αυτό. Πρόκειται για ένα εθνικό ζήτημα, πρόκειται για την  Ιστορία και τον Πολιτισμό μας που η κάθε οικογένεια έχει θυσιάσει νέα παιδιά για να υπερασπιστεί αυτά τα αγαθά από τους βαρβάρους. Ο λαός εξεγείρεται λοιπόν και οι συριζαίοι βλέπουν παντού Χρυσαυγίτες! Μας τιμούν! Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να μας ταυτίζουν με την θέληση του Ελληνικού λαού. Η Ελλάδα είναι ζωντανή και θα παραμείνει ζωντανή όσο υπάρχει έστω και ένας Χρυσαυγίτης! Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική, η Μακεδονία είναι Ελλάδα!

Κ.Ρ.

Μνημόνια και αιματηρή λιτότητα για τον Λαό – Τριπλασιασμός της επιχορήγησης για τα κόμματα, πλην Χρυσής Αυγής που δεν παίρνει ούτε ευρώ!

Ζούμε ημέρες ψηφιακής τυραννίας. Διώκονται απόψεις που δεν είναι σύμφωνες με την σχολή της Φρανκφούρτης και την πολιτική ορθότητα. Δικάζονται άνθρωποι γιατί τόλμησαν να εκφέρουν δημόσιο λόγο και εξέφρασαν την γνώμη τους. Πραγματοποιούνται μαφιόζικες επιθέσεις “αντιεξουσιαστών” με χειροδικίες και βανδαλισμούς εναντίον “αντιφρονούντων”, επεμβαίνει η αστυνομία κατόπιν εορτής με μηδενικές συλλήψεις, ενώ ταυτόχρονα όποιος τολμήσει να αντιδράσει στην προδοσία της Μακεδονίας συλλαμβάνεται άμεσα, γρονθοκοπείται και σέρνεται στα δικαστήρια με συνοπτικές διαδικασίες. Καθεστώς τρομοκρατίας παντού. Έχουμε επιστρέψει σε εποχές που τα κομμουνιστικά καθεστώτα είχαν παντού ρουφιάνους και τρομοκρατούσαν με όποιο δυνατό τρόπο τους πολίτες. Αν δεν είσαι μαζί τους είσαι εχθρός τους και πρέπει να εξοντωθείς. Κάνουν όμως ένα μεγάλο λάθος. Οι Έλληνες έχουν και Πατρίδα και Θρησκεία. Κανείς δεν μπορεί να μας τα πάρει αυτά τα αγαθά αμαχητί. Χρυσή Αυγή μέχρι την Νίκη εναντίον όλων!

Λένα Δ.

Ας μιλήσουμε για Δημοκρατία

Καρτέλ τύπου Κολομβίας είχαν στήσει “ευπαθείς” στην Δυτική Αττική. Ναρκωτικά, πολυτελή αυτοκίνητα, μετρητά και όπλα. Αυτοί βέβαια δεν κλέβουν ψηφαλάκια όπως η Χρυσή Αυγή να τους παρακολουθούν μέρα νύχτα, να τους χαρακτηρίσουν εγκληματική οργάνωση και να γίνει καθολική επιχείρηση εναντίον τους με συλλήψεις 80 ατόμων, με κατ’ οίκον έρευνες και σύρσιμο με χειροπέδες στα κεντρικά δελτία των ειδήσεων. Πώς να γίνει άλλωστε αυτό όταν οι “ευπαθείς” εκλέγουν δημάρχους και βολευτές και είναι στο απυρόβλητο εδώ και δεκαετίες. Κράτος εν κράτει. Πληρώνει ο λαουτζίκος για να έχει δωρεάν παιδεία και υγεία ο «ευπαθής» που δουλεύει για να τρώει και παρανομεί για να έχει. Αν τυχόν κάτσει και καμμιά στραβή και μπει στην φυλακή θα αποφυλακιστεί με τον νόμο του συριζαίου Παρασκευόπουλου και αν τυχόν είναι πιο βαριά η ποινή θα “τσιμπάει” αδειούλες, εδώ ολόκληρο κατά συρροή δολοφόνο βγάζουν. Στην Ελλάδα του σήμερα ο νομοταγής πολίτης είναι στην γωνία και αυτό μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να το αλλάξει! Καμμία ανοχή στους εμπόρους ναρκωτικών! Ισονομία παντού!

Γιάννης Ι.

Αν δεν μπορούν, να παραιτηθούν

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-2-iouliou-2018#ixzz5K3lf2nT9

Exit mobile version