Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το ψευδοκράτος πάει… μουντιάλ: Αισχρή και παράνομη διοργάνωση στο Λονδίνο αναγνωρίζει το «κράτος» των τούρκων εποίκων

Το ψευδοκράτος πάει… μουντιάλ: Αισχρή και παράνομη διοργάνωση στο Λονδίνο αναγνωρίζει το «κράτος» των τούρκων εποίκων

Την ώρα που στα γήπεδα της Ρωσίας διεξάγεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, στα γήπεδα της Αγγλίας πρόκειται να διεξαχθεί το αντί – μουντιάλ με συμμετοχή του τουρκικού ψευδοκράτους των εισβολέων και δολοφόνων του Κυπριακού Ελληνισμού.

Πρόκειται για μία παράνομη διοργάνωση από την «ομοσπονδία» CONIFA που αναλαμβάνει διοργανώσεις με μη αναγνωρισμένα κράτη – παρωδίες ή «κράτη» που αποτελούν παράνομες και ανυπόστατες οντότητες.

Όλα αυτά, βεβαίως, ξεκίνησαν με την πρωτοβουλία παρακρατικών, αριστεριστών και υπηρετών του σιωνισμού, αφού η πρώτη διοργάνωση στην οποία συμμετείχε το ψευδοκράτος είχε γίνει στην Γερμανία το 2006 από τους «αντιφασίστες» παρακρατικούς της ποδοσφαιρικής ομάδας St. Pauli.

Το ζήτημα της διοργάνωσης στην Αγγλία δεν έμεινε αναπάντητο από τους ομογενείς, οι οποίοι αντέδρασαν επισήμως στον δήμο που φιλοξενεί την διοργάνωση, όμως οι αντιδράσεις έμειναν αναπάντητες, αφού ο δήμος του Enfield δήλωσε… αναρμόδιος, παρότι σαφέστατα είναι συνένοχος σε αυτό το αίσχος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-pseudokratos-paei-mountial-aischrh-kai-paranomh-diorganwsh-sto-londino-a#ixzz5K67xNTMT

Exit mobile version