Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ετοιμάζεται να ξεπουλήσει και την Βόρειο Ήπειρο ο Κοτζιάς – Οδηγός η «Συμφωνία των Πρεσπών»!

Ετοιμάζεται να ξεπουλήσει και την Βόρειο Ήπειρο ο Κοτζιάς - Οδηγός η «Συμφωνία των Πρεσπών»!

Όπως αναφέρουν τα μέσα, ο Κοτζιάς κινείται με γνώμονα την «συμφωνία των Πρεσπών», προκειμένου να κλείσει τα εκκρεμή ζητήματα και με την Αλβανία. Κοινώς, ετοιμαστείτε για άλλη μία εθνοπροδοτική συμφωνία.

Όπως αναφέρουν οι έως τώρα πληροφορίες, το πρώτο πράγμα που θα κάνει ο Κοτζιάς σε αυτή την κατεύθυνση θα είναι η απαλοιφή και κατάργηση του όρου «Βόρειος Ήπειρος» και όλων των παραγώγων του. Με απλά λόγια θα σβήσει την Ελληνική Ιστορία, θα παραδώσει τους βορειοηπειρώτες βορά στο αλβανικό παρακράτος και δεν θα πάρει τίποτε ως αντάλλαγμα.

Σε αυτή την κατεύθυνση, πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που λένε πως θα επιστρέψει τις περιουσίες των λεγόμενων «τσάμηδων», ουσιαστικά αναγνωρίζοντας την ύπαρξή τους και παραγράφοντας τα εγκλήματά τους εις βάρος των Ελλήνων. Όλα αυτά, προφανώς σε ανταμοιβή για την βοήθεια και το καταφύγιο που προσφέρανε οι αλβανοί κατσαπλιάδες στους έτερους κατσαπλιάδες, αυτούς του ΚΚ€.

Όλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί, θα προσπαθήσουν να «ισοφαριστούν» με την διευθέτηση της ΑΟΖ, ένα ζήτημα που έχει διευθετηθεί ήδη, αφού υπάρχει συμφωνία. Το γεγονός ότι αυτή η συμφωνία αργότερα κρίθηκε αντισυνταγματική στην Αλβανία ουδόλως απασχολεί την Ελλάδα, η οποία μπορεί να εφαρμόσει εκείνη την συμφωνία χωρίς καμία δυνατότητα αντίδρασης από την Αλβανία.

Ο Σύριζα επιχειρεί λίγο πριν την δύση της ανθελληνικής κυβερνήσεώς του να ξεπουλήσει όλα τα εθνικά ζητήματα. Οι υπογραφές των προδοτών δεν δεσμεύουν τον Ελληνικό Λαό και όποια συμφωνία και αν υπογράψει ο Κοτζιάς θα καταγγελθεί από την κυβέρνηση της Ελεύθερης Ελλάδος, την κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/etoimazetai-na-jepoulhsei-kai-thn-boreio-hpeiro-o-kotzias-odhgos-tou-h-sumf#ixzz5K8B9DWx0

Exit mobile version