Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πρωταθλήτρια στις αιτήσεις ασύλου από λαθρομετανάστες η Ελλάδα!

Άλλη μια πανευρωπαϊκή πρωτιά κατάφερε να κατακτήσει η κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ και δεν αναφερόμαστε στην ταχύτητα με την οποία προδίδει τα εθνικά μας θέματα, αλλά στο λεγόμενο «προσφυγικό» όπου είμαστε πρώτοι σε όλη την Ευρώπη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα ευρωπαϊκά στοιχεία, παρότι σε ολόκληρη την Ευρώπη παρατηρείται κάμψη των λαθρομεταναστευτικών ροών και συνεπαγωγικά των αιτήσεων ασύλου που καλείται να διαχειριστεί κάθε κράτος, στην Ελλάδα έχουμε τον μεγαλύτερο αριθμό αιτήσεων αναλογικά με τον πληθυσμό μας, ήτοι 5.295 αιτήσεις ασύλου για κάθε 1 εκατ. Έλληνες, λίγο πιο πάνω από την Κύπρο που δέχεται 5.235 αιτήσεις για κάθε εκατομμύριο του πληθυσμού της.

Οι αριθμοί αυτοί παραπέμπουν στις εποχές πριν το ξέσπασμα της μεγάλης κρίσεως του 2015 και δείχνουν ότι στην Ελλάδα δεν έχει ληφθεί καμία μέριμνα για περιορισμό των λαθρομεταναστευτικών ροών. Ακόμα και η Ιταλία που αποτελεί χώρα εισόδου εμφανίζει σαφή μείωση των ποσοστών και αυτό με βάση τα περσινά στοιχεία, δηλαδή πριν αναλάβει ο Σαλβίνι το Υπουργείο Εσωτερικών.

Μόνο στην Ελλάδα του Τσίπρα και του Καμμένου έχουμε αύξηση των αιτήσεων ασύλου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prwtathlhtria-h-ellada-stis-aithseis-asulou-apo-lathrometanastes#ixzz5KC5efkzx

Exit mobile version