Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σαλβίνι: Οι ευρωεκλογές του 2019 θα είναι δημοψήφισμα ανάμεσα στην Ευρώπη των τραπεζών και στην Ευρώπη των λαών

Ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας και αρχηγός της Λέγκα του Βορρά μετά την νέα ευθεία επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον των ΜΚΟ φρόντισε να δώσει ξανά το πολιτικό στίγμα του κόμματός του.

Έτσι, λοιπόν, ως «δημοψήφισμα ανάμεσα στην Ευρώπη των ελίτ, των τραπεζών, της χρηματοοικονομικής ισχύος, της μετανάστευσης, της εποχικής εργασίας από την μια και της Ευρώπης των λαών και της εργασίας από την άλλη» χαρακτήρισε τις ευρωεκλογές του 2019 ο Ματέο Σαλβίνι, στο πλαίσιο της ετήσιας γιορτής του κόμματός του στην Ποντίντα της βόρειας Ιταλίας.

Είναι πλέον κάτι παραπάνω από εμφανές πως η Λέγκα του Βορρά θα αναφέρεται αδιάκοπα στο Μεταναστευτικό μέχρι τις ευρωεκλογές διότι ο Σαλβίνι διαπίστωσε ότι η προσέγγισή του αύξησε δραματικά τα ποσοστά του κόμματος.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση τα αποτελέσματα της οποία δημοσίευσε η “Corriere della Sera”, η Λέγκα στην πρόθεση ψήφου αγγίζει τώρα το 31,2%, ενώ τα Πέντε Αστέρια «σταματούν» στο 29,8%.

Οι εθνολαϊκές πολιτικές δυνάμεις δείχνουν να προελαύνουν ακάθεκτες και στην Ιταλία, δείχνοντας έτσι την δυναμική τους που συνεχώς αυξάνεται σ’ όλη την Ευρώπη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-epithesh-tou-salbini-stous-trapezites-tous-kefalaiokrates-kai-thn-lathr#ixzz5KC5xkhA2

Exit mobile version