Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανικός στα «Νέα»: Κουβέλης και Πιτσιόρλας προβληματίζονται για την ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής στους εθνοφύλακες

Πανικός στα «Νέα»: Κουβέλης και Πιτσιόρλας προβληματίζονται για την ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής στους εθνοφύλακες

Είναι αναρίθμητοι οι λόγοι για τους οποίους το σύστημα έχει χάσει τον ύπνο του με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, καθώς αντιλαμβάνεται ότι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών αποτελεί την μόνη πολιτική φωνή Εθνικής Αντίστασης του Ελληνικού Λαού.

Ένας απ’ αυτούς τους λόγους περιγράφεται στα «Νέα», στην στήλη «Μικροπολιτικός», όπου υπό τον τίτλο «Αιχμές στο Υπουργικό» διαβάζουμε τα εξής:

«Αν και απών από το Υπουργικό, πάντως ο υπουργός Άμυνας εισέπραξε βέλη που δεν σχετίζονταν με την απουσία του. Επικαλούμενος την έξαρση εθνικιστικών φωνών λόγω της συμφωνίας των Πρεσπών, ο Στέργιος Πιτσιόρλας έθεσε θέμα για τους εθνοφύλακες, στις τάξεις των οποίων -κατά την εκτίμηση κι άλλων υπουργών- έχει διεισδύσει για τα καλά η Χρυσή Αυγή. Τον προβληματισμό Πιτσιόρλα έδειξε να συμμερίζεται και ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Φώτης Κουβέλης, ο οποίος ανέφερε πως το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί συμπεριφορές που δείχνουν ότι η Χρυσή Αυγή προσπαθεί να ενδυναμώσει την επιρροή της μεταξύ των ενστόλων. Με την υπόμνηση ότι το υπουργείο Άμυνας είχε κηρύξει το 2017 «έτος εφέδρων και εθνοφυλάκων», ο κύριος προβληματισμός αφορούσε τους εθνοφύλακες, καθώς συμμετέχουν και σε στρατιωτικές ασκήσεις σε ακριτικές περιοχές».

Χρειάζεται, πραγματικά, να διαθέτουν πολύ θράσος αυτοί οι οποίοι φροντίζουν σε καθημερινή βάση να ξεπουλούν την Πατρίδα μας και να «καθαρίζουν» εις βάρος της τα Εθνικά Θέματα, ώστε να… απορούν γιατί οι εθνοφύλακες ολοένα και περισσότερο υποστηρίζουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Η απάντηση είναι απλή και κατανοητή για όποιον έχει (στοιχειώδη, έστω) λογική: οι άνθρωποι εκείνοι που λειτουργούν κυριολεκτικά ως φύλακες του Έθνους μας δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν να υποστηρίξουν εκείνους που αντί να φυλούν Θερμοπύλες, σπεύδουν να ανοίγουν Κερκόπορτες. Γι’ αυτό και κατευθύνονται προς εκείνους τους Έλληνες και τον πολιτικό τους φορέα που έχουν ως πρότυπο τον Λεωνίδα και όχι τον Εφιάλτη! Σύσσωμος ο Ελληνικός λαός συντάσσεται στις τάξεις της Χρυσής Αυγής.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/bomba-apo-ta-nea-koubelhs-kai-pitsiorlas-problhmatizontai-gia-thn-endunamws#ixzz5KDDCJAC5

Exit mobile version