Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: Έρχονται νέες προδοσίες – Η Ε.Ε. βλέπει… πέντε γλωσσικές μειονότητες στην Ελλάδα!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση βλέπει 5 γλωσσικές μειονότητες στην Ελλάδα. Το γραφείο EBLUL συγκαλεί συνέδριο τους στην Βόρεια Ελλάδα με οργανωτή τον διαβόητο Νακρατζά. Οι δημιουργοί μειονοτήτων μετατρέπουν την Ελλάδα σε πολυεθνική ζούγκλα.

Το Τριμελές Εφετείο Αθηνών αθώωσε στις 18 Δεκεμβρίου 2004 τον Σωτήρη Μπλέτσα. Ο Μπλέτσας είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως, έπειτα από καταγγελία του βουλευτή της Ν.Δ. Ευγένιου Χαϊτίδη, για «διασπορά ψευδών ειδήσεων», καθώς διένειμε στο Αντάμωμα των Βλάχων το 1995 στην Νάουσα φυλλάδιο του γραφείου EBLUL (European Bureau for Lesser-Used Languages – Ευρωπαϊκό Γραφείο για τις Λιγότερο Ομιλούμενες Γλώσσες), το οποίο αναφερόταν σε 5 μειονοτικές γλώσσες στην Ελλάδα: τουρκική, πομακική, σλαβομακεδονική, βλαχική και αρβανιτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio-erchontai-nees-pro#ixzz5KDETgy6C

Exit mobile version