Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Ζάεφ εκθέτει Τσίπρα και Κοτζιά για την προδοσία των Πρεσπών: Ποια «Βόρεια Μακεδονία»; Μόνο «Μακεδονία» το ψευδοκράτος των Σκοπίων!

Ο Ζάεφ εκθέτει Τσίπρα και Κοτζιά για την προδοσία των Πρεσπών: Ποια «Βόρεια Μακεδονία»; Μόνο «Μακεδονία» το ψευδοκράτος των Σκοπίων!

Πατώντας πάνω στα «απόνερα» της εκτρωματικής συμφωνίας των Πρεσπών, ο σκοπιανός πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ εγκαινίασε την Δευτέρα την καμπάνια υπέρ του «Ναι» για το «Βόρεια Μακεδονία» στο δημοψήφισμα του Σεπτεμβρίου, με μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα.

Το κυρίαρχο σύνθημα που στέλνει το κυβερνητικό επιτελείο είναι ότι με το «Ναι» στο δημοψήφισμα και την έγκριση της Συμφωνίας οι Σκοπιανοί θα κατοχυρώσουν διεθνώς την «μακεδονική» γλώσσα και ταυτότητα, και μάλιστα erga omnes.

Στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, το οποίο φέρει τον τίτλο «Πρωθυπουργός της “Δημοκρατίας της Μακεδονίας”», ο Ζάεφ έγραψε –ενόσω ο ίδιος ήταν σε διακοπές σε πολυτελές ξενοδοχείο της Χαλκιδικής- το πρώτο σύνθημα, στο οποίο δεν υπάρχει πουθενά η λέξη «Βόρεια».

Να τι ακριβώς γράφει: «Η Μακεδονική γλώσσα και οι πολίτες – προστατεύονται και ενισχύθηκαν, η “Μακεδονική” Ταυτότητα είναι erga omnes. Η επίσημη γλώσσα της χώρας μας είναι “μακεδονική” και αυτή θα είναι σαν όλες τις γλώσσες του κόσμου. Η γλώσσα μας θα χρησιμοποιείται ελεύθερα παντού, σε ΟΗΕ, ΝΑΤΟ και Ε.Ε., σε όλους τους επίσημους οργανισμούς και σε φόρουμ. Επιλέξαμε το μέλλον με περισσότερη ελπίδα και ευημερία για όλους! Έχουμε μια ιστορική λύση, με την οποία ενισχύουμε την “μακεδονική” Ταυτότητα!

Η συμφωνία αυτή θα επιβεβαιώσει και θα ενισχύσει τη “μακεδονική” εθνική και πολιτιστική ταυτότητα, μια για πάντα. Ας πούμε ΝΑΙ, για το μέλλον της “Μακεδονίας»!

Πουθενά στο κείμενο του Ζάεφ δεν υπάρχει η έκφραση «Βόρεια Μακεδονία» ή «Βορειο-μακεδονικό». Σαφής ένδειξη του ότι, σε συνολικό επίπεδο, από το «Βόρεια Μακεδονία» στο τέλος αυτό το οποίο θα απομείνει θα είναι σκέτο το «Μακεδονία», όσα ψέματα κι αν λένε στους Έλληνες οι άμεσοι και έμμεσοι υποστηρικτές και ακόλουθοι της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών.

Γι’ αυτό, το σύνθημα ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ όχι μόνο γίνεται σε καθημερινή βάση αγωνιστική πράξη από την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, αλλά γιγαντώνεται ακόμη περισσότερο, δείχνοντας την ξεκάθαρη θέλησή του να μην δεχθεί την παραμικρή υποχώρηση στο ζήτημα της Μακεδονίας ΜΑΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-zaef-apokaluptei-thn-apath-twn-prespwn-kai-ekthetei-tsipra-kotzia.-anafer#ixzz5KFwinXAp

Exit mobile version