Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δημοσκόπηση zougla.gr: Τέσσερις μονάδες πάνω από το κλεφτο-Πασόκ η Χρυσή Αυγή

Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα των ΜΜΕ τις μέρες μας είναι να καταφέρουν να επιβάλλουν την εικόνα πως δήθεν το ΠαΣοΚ ενώ καταρρέει και διαλύεται είναι… τρίτο κόμμα.

Παρόλα αυτά, επειδή… θαύματα δεν γίνονται το ΠαΣοΚ είναι πολύ μακριά από την Χρυσή Αυγή, γεγονός που αποτυπώνεται και στην δημοσκόπηση του zougla.gr, η οποία ήρθε πριν από λίγο στην δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα, η δημοσκόπηση δείχνει μία πεντακομματική βουλή με πρώτη την Νέα Δημοκρατία, με ποσοστό 28,1%, και δεύτερο τον Σύριζα στο 21,9%. Η Χρυσή Αυγή είναι ξεκάθαρα τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με ποσοστό 9,1%, το οποίο με την πρέπουσα αναγωγή γίνεται διψήφιο. Τέταρτο φαίνεται ότι είναι το κλεφτοΠαΣοΚ με 5,2%, ενώ τα σταλινικά απολιθώματα του ΚΚ€ βρίσκονται στο 3,9%. Από κει και κάτω, όλοι συμπεριλαμβανομένου του «κυβερνητικού εταίρου» των προδοτών, Πάνου Καμμένου, μένουν εκτός Βουλής.

Ένα άλλο στοιχείο της δημοσκοπήσεως που έχει σημασία είναι η σφοδρή αντίθεση του κόσμου στην «συμφωνία των Πρεσπών», αφού το 59% δηλώνει ότι δεν έπρεπε να έχει υπάρξει καν διαπραγμάτευση υπό αυτούς τους όρους και το 69% απορρίπτει τα αποτελέσματα αυτής της εθνοπροδοτικής συμφωνίας. Στην ερώτηση δε για το ποιος θα μπορούσε να πάρει καλύτερη συμφωνία, το 52% δήλωσε τον «Κανένα».

Τα παραπάνω είναι σημάδια της επικείμενης περαιτέρω εκρηκτικής ανόδου των Ελλήνων Εθνικιστών, γεγονός που βεβαιώνεται και από το γεγονός πως οι αντιμνημονιακοί πατριώτες που ψήφισαν τελευταία φορά Σύριζα, υπό την πίεση των αντεθνικιστικών διώξεων της Νέας Δημοκρατίας, επιστρέφουν στην Χρυσή Αυγή, γεγονός που χαρακτηρίζεται ως μία από τις μεγαλύτερες αιμορραγίες του Σύριζα, η οποία φτάνει τις 7 ποσοστιαίες μονάδες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmoskophsh-zougla.gr-tesseris-monades-panw-apo-to-klefto-pasok-h-chrush-au#ixzz5KIHJXGbG

Exit mobile version