Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πνίγονται τα νησιά από τους λαθρομετανάστες: Έρχονται κι άλλοι από την συμφωνία Τσίπρα-Μέρκελ!

Πνίγονται τα νησιά από τους λαθρομετανάστες: Έρχονται κι άλλοι από την συμφωνία Τσίπρα-Μέρκελ!

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται από τα νησιά του Ανατολικού και Βόρειου Αιγαίου σχετικά με τους υπεράριθμους λαθρομετανάστες που τα κατακλύζουν εν μέσω τουριστικής περιόδου.

Τα επίσημα στοιχεία, που σίγουρα είναι παραποιημένα χάριν της «πολιτικής ορθότητας», κάνουν λόγο για 17.771 λαθρομετανάστες, την στιγμή που η χωρητικότητα των σχετικών κέντρων φτάνει μόλις τους 6.338.

Πιο αναλυτικά, στη Λέσβο βρίσκονται 9.472 λαθρομετανάστες, στη Χίο 2.054, στη Σάμο 3.887, στη Λέρο 1.045, στην Κω 1.199, και 114 σε άλλα νησιά, ενώ οι αφίξεις συνεχίζονται κανονικότατα από την Τουρκία, παρότι το «βάρος» πλέον πέφτει στον Έβρο.

Το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο για τα νησιά, αφού πέρα από τους δεκάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών που ήδη έχουν και τα εκατομμύρια που θα κληθούν να διαχειριστούν στο μέλλον, θυμίζουμε ότι έρχονται και οι εκ Γερμανίας λαθρομετανάστες που προβλέπει το μυστικό σύμφωνο Τσίπρα – Μέρκελ.

Ο Τσίπρας, βεβαίως, προκειμένου να προλάβει καταστάσεις έταξε μειωμένο ΦΠΑ για έξι μήνες, για να πείσει τους νησιώτες να ανεχτούν την κατάσταση, όμως δεν προβλέπουμε ότι τα κατάφερε να τους δελεάσει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pnigontai-ta-nhsia-apo-tous-lathrometanastes-erchontai-ki-alloi-apo-thn-sum#ixzz5KIR9BY7h

Exit mobile version