Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομολογία από τα «Νέα»: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει το προβάδισμα για την τρίτη θέση από το ΚΙΝΑΛ

Αναγκάζονται, εκ των πραγμάτων, «να τα μαζεύουν» οι διάφοροι δημοσκόποι και επίδοξοι διαμορφωτές της «κοινής γνώμης», τόσο σχετικά με την πραγματική δυναμική της νυν εκλογικής μεταμφίεσης του κλεφτοΠΑΣΟΚ (ΚΙΝΑΛ) όσο και με το ποιο Κόμμα είναι εκείνο που έχει «κλειδώσει» την τρίτη θέση (και) στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Στα «Νέα» και υπό τον τίτλο «Το πολιτικό σκηνικό, έναν χρόνο πριν από τις εκλογές» ο Γιώργος Σιάκας, διευθυντής Ερευνών της Μονάδας Ερευνών Κοινής Γνώμης και Αγοράς του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου του Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, γράφει, ανάμεσα σ’ άλλα, και αφού προηγουμένως έχει αναφερθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΔ, τα εξής:

«Σταθερή εμφανίζεται και η εικόνα της δύναμης των υπόλοιπων κομμάτων. Μάλιστα, αυτό παρατηρείται και έπειτα από σημαντικές κομματικές διεργασίες, όπως στο Κίνημα Αλλαγής. Χαρακτηριστικά, ο ενθουσιασμός της διαδικασίας εκλογής του επικεφαλής από τη βάση που συνοδεύτηκε με σχετικά υψηλές καταγραφές των ποσοστών του δεν ακολουθήθηκε με ανάλογες επιδόσεις. Σήμερα, η Χρυσή Αυγή και το ΚΙΝΑΛ διαγκωνίζονται για την 3η θέση».

Μα καλά, εκείνες οι «δημοσκοπήσεις» που έδειχναν διψήφιο ποσοστό στο ΚΙΝΑΛ τι απέγιναν; Μήπως τελικά αυτά τα διψήφια ποσοστά ανήκουν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο Σιάκας βάζει πρώτα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και μετά το ΚΙΝΑΛ στην «μάχη» για την τρίτη θέση.

Είναι προφανές ότι γνωρίζει τι συμβαίνει, με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να αυξάνει συνεχώς την δυναμική της σ’ όλη την Επικράτεια και το ΚΙΝΑΛ να έχει ήδη την πρώτη μεγάλη αποχώρηση-διάσπασή του, οπότε φροντίζει να το αποτυπώσει και γραπτώς για να μην εκτεθεί ανεπανόρθωτα, όταν το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών επιβεβαιώσει το αυτονόητο: το ότι δηλαδή, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα είναι πολύ πιο δυνατό στην Βουλή και με πολύ περισσότερους Έλληνες στο πλευρό του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/omologia-apo-ta-nea-h-chrush-augh-echei-to-probadisma-gia-thn-trith-thesh-a#ixzz5KJyF4tQ5

Exit mobile version