Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οργή λαού για την παρουσία Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες στους δρόμους για την Μακεδονία μας!

Ανεπιθύμητο κήρυξαν τον Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη

Μεγάλη πορεία για τη Μακεδονία στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής στην ανατολική Θεσσαλονίκη, με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στο ξενοδοχείο Hyatt για την τετραήμερη σύνοδο Ελλάδας, Σερβίας, Βουλγαρίας και Ρουμανίας.

Διαδηλωτές κρατώντας Ελληνικές Σημαίες φώναζαν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Η Αστυνομία είχε στήσει μπλόκο, στα Πράσινα Φανάρια, προκειμένου να αποτρέψει τους διαδηλωτές να κινηθούν στο ξενοδοχείο όπου βρισκόταν ο Τσίπρας.

Οι διαδηλωτές παρέμειναν για περίπου μία ώρα στο σημείο στη συνέχεια αποχώρησαν προκειμένου να κατευθυνθούν προς τον Λευκό Πύργο

Κατά την μετάβασή τους με οχήματα προς τον Λευκό Πύργο οι διαδηλωτές δέχθηκαν οργανωμένη επίθεση από αναρχικούς μέσα από κατάληψη στη οδό Βασιλέως Γεωργίου.

Οι αστυνομικές δυνάμεις δεν προέβησαν σε καμία σύλληψη και απλά παρακολουθούν τους παρακρατικούς να ετοιμάζουν πέτρες, μπουκάλια και ξύλα για να ξαναεπιτεθούν στους Έλληνες Πατριώτες που διαδήλωναν για την Μακεδονία.

Λευκός Πύργος: Οι διαδηλωτές κρατώντας ελληνικές σημαίες φώναζαν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και κατά των πολιτικών και συγκεκριμένα κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα αλλά και του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Βίντεο από την πορεία

Μέχρι τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης έφτασε η πορεία για τη Μακεδονία που ξεκίνησε νωρίτερα σήμερα από τον Λευκό Πύργο. Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά των πολιτικών ενώ την πορεία ακολουθούσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Εθνικός Ύμνος 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/orgh-laou-gia-thn-parousia-tsipra-sthn-thessalonikh-chiliades-stous-dromous#ixzz5KJzspDN4

Exit mobile version