Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πεδίον δόξης λαμπρό για τους προδότες: Ο ΟΗΕ εξετάζει αν θα επανεκκινήσει τις συνομιλίες για το Κυπριακό!

Ύστερα από την προδοσία της Μακεδονίας μας και τις προπαρασκευαστικές ενέργειες για την προδοσία της Βορείου Ηπείρου, οι συριζαίοι και οι ψεκασμένοι συνοδοιπόροι τους έχουν πλέον και πάλι ένα… όραμα στο οποίο να προσβλέπουν, νέες προδοσίες που πρέπει να προλάβουν να δρομολογήσουν.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο του ΟΗΕ, Φαρχάν Χακ, ο Αντόνιο Γκουτέρες έδωσε εντολή στην Τζέιν Χολ Λουτ να διεξάγει διαβουλεύσεις με τα εμπλεκόμενα μέρη στη διάσκεψη για την Κύπρο.

«Μετά το κλείσιμο της Διάσκεψης για την Κύπρο, πέρυσι», είπε ο Χακ, «ο Γενικός Γραμματέας ενθάρρυνε όλα τα μέρη να προβληματιστούν για την πορεία προς τα εμπρός ώστε να προσδιορίσουν αν θα ωριμάσουν ξανά οι συνθήκες για μια ουσιώδη διαδικασία στο εγγύς μέλλον. Ο Γ.Γ. ζήτησε από την κ. Τζέιν Χολ Λουτ να διεξάγει διαβουλεύσεις με όλα τα μέρη της διάσκεψης για την Κύπρο σε σχέση με το αποτέλεσμα των προβληματισμών τους. Η κ. Τζέιν Χολ Λουτ επί τους παρόντος σχεδιάζει τα επόμενα βήματα».

Πεδίον δόξης λαμπρό για τους συριζαίους και τους ψεκασμένους συνοδοιπόρους τους στην προδοσία. Τώρα μένει να βάψουν με τα χρώματα της τουρκικής σημαίας ολόκληρη την Κύπρο, για να τελειώνουμε, να μην έχουμε άλλα προβλήματα με τους γείτονές μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pedion-dojhs-lampro-gia-tous-prodotes-o-ohe-ejetazei-an-tha-epanekkinhsei-t#ixzz5KN6pCBUk

Exit mobile version