Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πουθενά δεν μπορούν να σταθούν οι προδότες: Άγριο κράξιμο στους συριζαίους σε Άργος και Κιλκίς για την Μακεδονία μας

Πουθενά δεν μπορούν να σταθούν οι προδότες: Άγριο κράξιμο στους συριζαίους σε Άργος και Κιλκίς για την Μακεδονία μας

Άγριο «κράξιμο» σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, σε Βορρά και Νότο, όπου έχουν το θράσος να εμφανιστούν, δέχονται οι εθνομηδενιστές της «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης για την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ. Την Τετάρτη, τόσο στο Άργος ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος όσο και στο Κιλκίς ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης, έγιναν δέκτες έντονων αποδοκιμασιών από τους πολίτες.

Στο Άργος μπορεί το θέμα της παρουσίας (και ομιλίας) του Πετρόπουλου να αφορούσε ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά θέματα, αλλά ο υφυπουργός «τα άκουσε», εκτός απ’ αυτά τα θέματα, και για το ζήτημα της Μακεδονίας ΜΑΣ. Ακόμη χειρότερα ήταν τα πράγματα για τους ριψάσπιδες συριζαίους στο Κιλκίς.

Ο Πουλάκης μιλούσε στο συνεδριακό κέντρο της πόλης, σε προγραμματισμένη εκδήλωση της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα τις μεταρρυθμίσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς, αποδοκίμασαν τον γενικό γραμματέα του υπουργείου εσωτερικών, διαμαρτυρόμενοι για την συμφωνία με τα Σκόπια.

Βλέποντας το κλίμα που επικρατούσε στην είσοδο του συνεδριακού κέντρου η αστυνομία οδήγησε τον γραμματέα από άλλη είσοδο και οι πολίτες που ήταν έξω μπήκαν μέσα και την ώρα που σηκώθηκε για να πάρει τον λόγο τον αποδοκίμασαν.

«Κάτω προδότη ντροπή σου» ήταν οι πρώτες φωνές που ακούστηκαν στην αίθουσα την ώρα που πήρε το λόγο ο κύριος Πουλάκης. «Η Μακεδονία είναι ελληνική, αλήτες προδότες πολιτικοί» φώναξαν οι συγκεντρωμένοι λίγο πριν αρχίσει την ομιλία του ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών.

«Δοσίλογοι, όλη η Ελλάδα σας κράζει και δεν λέτε τίποτα και εσείς τον χαβά σας», «νομίζετε ότι θα μας τρομάξετε με τους χωροφυλάκους», «είστε ανεπιθύμητος να πάτε στην Αθήνα», «γιατί μπήκες από την πίσω πόρτα;» ήταν ορισμένα από όσα είπαν οι οργισμένοι διαδηλωτές στον καταξευτιλιζόμενο Πουλάκη

Ακόμη και μέσα στις ίδιες τις συγκεντρώσεις των κομματόσκυλών τους, οι συριζαίοι δεν μπορούν να γλυτώσουν από την λαϊκή αγανάκτηση και οργή για το επιχειρούμενο ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pouthena-den-mporoun-na-stathoun-oi-prodotes-agrio-krajimo-se-argos-kai-kil#ixzz5KNm580XE

Exit mobile version