Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Oι μόνοι που χειροκροτάνε την συγκυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση είναι οι βουλευτές τους και μάλιστα μέσα στην βουλή, όχι έξω μην τους δει κανένας ψηφοφόρος και χάσουν ψηφαλάκια. Έξω στην κοινωνία, στην Κρήτη, στην Πελλοπόνησο, στην Μακεδονία στην Αττική παντού υπάρχει καθολική αποδοκιμασία. Μιλούν για δημοκρατία και δεν την αντιπροσωπεύουν καθώς η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι εναντίον τους, μιλούν για Ελλάδα και δεν την εκπροσωπούν γιατί γι΄ αυτούς η Ελλάδα ως χώρα και ως Ιστορικός τόπος είναι συνώνυμα του φασισμού, όπως λένε. Απορούμε κύριοι για ποιον λόγο δεν προκηρύσετε εκλογές δεν σας θέλει κανείς για ποιον λόγο είστε εκεί πάνω στο βήμα της βουλής και λέτε τις αερολογίες σας, τα ψέμματα σας, τους προδοτικούς και ανθελληνικούς σας λόγους; Κατεβείτε επιτέλους, δεν είστε ο λαός ποτέ δεν ήσασταν πότε δεν θα είστε.

Βασίλης Κ.

Απάντηση στον Τσίπρα: Είναι η οργή του Λαού για την Μακεδονία και όχι… αντισυγκεντρώσεις!

Την τηλεόραση την ανοίγουμε μόνο για να δούμε στο κανάλι της Βουλής τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής να μιλάει, κατα τ΄ άλλα το συγκεκριμένο κουτί είναι διακοσμητικό στο σπίτι μας. Έτσι ακούσαμε και χθες τον Ν.Γ. Μιχαλολιάκο που δεν είπε τίποτα άλλο παρά όλα όσα σκέφτεται και θέλει η πλειοψηφία των Ελλήνων ειδικά για την συμφωνία των Πρεσπών. Αν τους βαστάει ας κάνουν δημοψήφισμα να δουν με τα ίδια τους τα μάτια ότι δεν θέλουμε αυτή την συμφωνία για την ακρίβεια δεν θέλουμε καμία συμφωνία με τους Σκοπιανούς, η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική. Μόνο περηφάνεια για την Χρυσή Αυγή, μιας που αποτελεί την μόνη ελπίδα μας και δεν έχουμε μετανιώσει στιγμή που την ψηφίσαμε!

Χάρης Γ.

Κυκλοφόρησε τo τρίτο τεύχος της νέας σειράς του περιοδικού της Ελληνικής Νεολαίας “Αντεπίθεση”

Εδώ παραβιάζουν την ζωή μας οι νόμιμες κυβερνήσεις της Ελλάδας δεν θα παραβιάζουν τον εναέριο μας χώρο οι τούρκοι; Αφού όλοι τους έναν κοινό στόχο έχουν να μην επιβιώσουμε εθνικά, κοινωνικά, γεωπολιτικά. Δεν χρειάζεται και ιδιαίτερα επιχειρήματα ούτε ψαγμένες θεωρίες συνωμοσίας για να το αντιληφθεί κανείς αυτό, το ερώτημα όμως σίγουρα που προκύπτει είναι εφόσον βλέπουμε την κατάπτωση αυτή τι κάνουμε και εμείς ως απλοί πολίτες; Όλα τα περιμένουμε από τους άλλους, αλλά πρέπει και εμείς να βοηθήσουμε όσο μπορούμε για να ανατραπεί αυτή η κατάσταση. Αφου ξεσηκώθηκαν οι πρώτοι ας ξεσηκωθούμε όλοι και επιτέλους ας δούμε πως το μόνο μέλλον μας είναι με την Χρυσή Αυγή στην εξουσία!

Κ.Κ.

Πουθενά δεν μπορούν να σταθούν οι προδότες: Άγριο κράξιμο στους συριζαίους σε Άργος και Κιλκίς για την Μακεδονία μας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-6-iouliou-2018#ixzz5KS0zEK00

Exit mobile version