Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιστολή της Τουρκίας προς Ε.Ε.: Δώστε μας τους «8» για να έχουν δίκαιη δίκη οι Έλληνες Στρατιωτικοί!

Επιστολή της Τουρκίας προς Ε.Ε.: Δώστε μας τους «8» για να έχουν δίκαιη δίκη οι Έλληνες Στρατιωτικοί!

Σοκαρισμένοι δηλώνουν οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι και οι κυβερνώντες την Ελλάδα από την επιστολή που απέστειλε η Τουρκία ως απάντηση στο ψήφισμα της Ε.Ε. για την κατάσταση ομηρίας των Ελλήνων Στρατιωτικών.

Στην επιστολή αυτή που απευθύνεται προς τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, οι τούρκοι σημειώνουν ότι «οι Αρχές της Τουρκίας και η τουρκική κοινωνία περιμένουν την έκδοση των οκτώ δολοφόνων άμεσα και σας διαβεβαιώνουμε ότι οι δύο κρατούμενοι Έλληνες στρατιώτες θα έχουν μια δίκαιη δίκη στη Τουρκία».

Εδώ αξίζει της προσοχής μας ότι δεν γίνεται πρόταση ανταλλαγής, αλλά μονομερής απόδοση των «8» σε αντάλλαγμα για μια «δίκαιη δίκη». Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αυτή η επιστολή που ουσιαστικά παραδέχεται την ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΑΔΙΚΗ κράτηση των Ελλήνων Στρατιωτικών αποστάλθηκε από τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής επιτροπής της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ, Αχμέτ Μπεράτ Τζονκάρ, γεγονός που φέρνει και το ΝΑΤΟ ενώπιον των ευθυνών του.

Και μιας και αναφέραμε το ΝΑΤΟ, ελπίζουμε η «συμμαχία» με αυτή την επιστολή να έλαβε το μάθημά της. Ένα ισλαμικό σουλτανάτο που συνδιαλέγεται «διπλωματικά» με όρους 11ου αιώνα δεν το χαϊδεύεις, ούτε προσπαθείς να το νουθετήσεις. Το συμμορφώνεις και το τιμωρείς με την διπλωματική «ορολογία» του αιώνα που καταλαβαίνει και στον οποίο ζει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epistolh-ths-tourkias-pros-e.e.-dwste-mas-tous-8-gia-na-echoun-dikaih-dikh#ixzz5KSvtmS9f

Exit mobile version