Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Συνομοσπονδία Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου Ελλάδος ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών – Επιστολή καταπέλτης

Με επίσημη επιστολή της, η Εθνική Γενική Συνομοσπονδία Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου Ελλάδος καταγγέλλει την κατάπτυστη συμφωνία της προδοτικής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τα Σκόπια, στην οποία το όνομα της ποτισμένης με το αίμα Ελλήνων στρατιωτών Μακεδονίας μας δίνεται στο κρατίδιο των Σκοπίων.

Στην συγκεκριμένη επιστολή είναι διάχυτη η αγανάκτηση των ανθρώπων που πολέμησαν για την πατρίδα μας και δηλώνουν πως προς κάθε κατεύθυνση πως δεν θα ανεχθούν την παραχώρηση της Ιστορίας μας σε κανένα και από κανέναν!

Ακολουθεί η επιστολή:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής γενικής Συνομοσπονδίας Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου Ελλάδος, αποφάσισε ομόφωνα όπως εκφράσει την κατηγορηματική του αντίθεση στην συμφωνία των Πρεσπών με το γειτονικό κράτος των Σκοπίων.

Δηλώνει απερίφραστα προς κάθε κατεύθυνση ότι η Μακεδονία, ως όνομα, εθνότητα, ως γλώσσα και ως ιστορία είναι αδιαπραγμάτευτη. Απευθύνει έκκληση στην Πολιτειακή και Πολιτική Ηγεσία της Χώρας να μην επικυρώσουν την εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών.

Εμείς οι Ανάπηροι και τα Θύματα Πολέμου έχοντας δώσει το αίμα μας και την ζωή μας για την Πατρίδα, δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχτούμε την παραχώρηση της Ιστορίας μας σε κανένα από κανένα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-sunomospondia-anaphrwn-kai-thumatwn-polemou-ellados-enantia-sthn-sumfwnia#ixzz5KSwEJXBK

Exit mobile version