Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δημοσκόπηση ΣΟΚ για το κατεστημένο: 11% η Χρυσή Αυγή στην Πελοπόννησο – Πλησιάζει τον δεύτερο Σύριζα

Διψήφια ποσοστά για τον Λαϊκό Σύνδεσμο με 11% (χωρίς αναγωγή) καταγράφει η δημοσκόπηση της Κάπα Research για την Πελλοπόνησο – Η Χρυσή Αυγή πλησιάζει τον δεύτερο καταρρέοντα Σύριζα ενώ αφήνει πίσω της με τέσσερις μονάδες το κλεφτο-Πασόκ (Κίνημα Αλλαγής).

Το ρεπορτάζ του peloponnisosnews.gr αναφέρει: «Με βάση την παρακάτω κάρτα ανταποκρίθηκαν οι Πελοποννήσιοι στην μεγάλη έρευνα της Κάπα Research για την Πελοπόννησο για την πρόθεση ψήφου στις βουλευτικές εκλογές. Φαίνεται ότι η ΝΔ έχει ένα προβάδισμα περί των 10 μονάδων πρώτη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Πολύ κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται η Χρυσή Αυγή και τέταρτο κόμμα το Κίνημα Αλλαγής.»

Αναλυτικά τα ποσοστά:

Νέα Δημοκρατία 24,5%
Σύριζα 14,4%
Χρυσή Αυγή 11%
Κίνημα Αλλαγής 7,7%
ΚΚΕ 4%
ΑΝΕΛ 2,2%
Ένωση Κεντρώων 2,7%

Σημειώνουμε πως σε κυλιόμενες δημοσκοπήσεις στην Μακεδονία η Χρυσή Αυγή καταγράφηκε ως η δεύτερη πολιτική δύναμη, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ σε αρκετούς νόμους έπιανε μόλις και μετά βίας το 5%.

Επιπλέον, οι 4 μονάδες διαφοράς με το Κίνημα Αλλαγής είναι πριν την διάσπαση του και την αποχώρηση των Ποταμίσιων, κάτι που σημαίνει ότι η τρίτη θέση για τον Λαϊκό Σύνδεσμο είναι αδιαμφισβήτητη και η διαφορά ακόμα μεγαλύτερη.

Η Χρυσή Αυγή παρά τις συκοφαντίες και την συνωμοσία της σιωπής θα συνεχίσει απρόσκοπτα τον αγώνα σε όλη την Ελλάδα μέχρι να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmoskophsh-sok-gia-to-katesthmeno-11-h-chrush-augh-sthn-peloponnhso-plhsia#ixzz5KVXkfDUU

Exit mobile version