Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι ΑΝΕΛ έχουν γίνει συριζαίοι

Αφότου διεγράφη από τους ΑΝΕΛ έχει ανοίξει το στόμα του και λέει τα όσα έβλεπε όλα αυτά τα χρόνια και τα όσα είδε στο περιθώριο της επικαιρότητας για την λεγόμενη «συμφωνία των Πρεσπών», δηλαδή την προδοσία της Μακεδονίας μας.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Καμμένο, ο οποίος μιλώντας για την προδοσία της Μακεδονίας από τους Σύριζα-Ανέλ χαρακτηριστικά δήλωσε ότι «τώρα είναι αργά. Τους έχω πει νονούς, μετά τα βαφτίσια τελείωσε το κλάμα… Το ‘δωσες το όνομα, τώρα μην κλαίμε».

Όμως δεν έμεινε εκεί. Συνέχισε μιλώντας για τον εναγκαλισμό των ΑΝΕΛ με τον Σύριζα, τονίζοντας ότι «Οι πιο πολλοί υπουργοί των ΑΝΕΛ τείνουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ… Στους ΑΝΕΛ έχουν γίνει όλοι Συριζαίοι δεν μπορούν να διαφωνήσουν. Πρόκειται για το σύνδρομο της πολιτικής Στοκχόλμης».

Αυτό βεβαίως το ξέραμε, το αντιληφθήκαμε όταν ο Ζουράρις δήλωνε «αριστερός που δεν μπορεί να ρίξει μια αριστερή κυβέρνηση». Όπως επίσης ξέραμε ότι οι ΑΝΕΛ έχουν διαλυθεί και ουσιαστικά προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο στις υπουργικές καρέκλες για τους ευνόητους λόγους. Αυτό δήλωσε και ο Καμμένος λέγοντας ότι «το κόμμα έχει διαλυθεί, δεν υπάρχει, απλώς προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο, πουλήθηκε το Σκοπιανό».

Το μοναδικό για το οποίο δεν μας πληροφόρησε ο βουλευτής είναι για ποιον λόγο όλα αυτά τα λέει σήμερα και όχι πριν την διαγραφή του από τους ΑΝΕΛ. Είναι πολύς καιρός τώρα που οι παλινωδίες των ΑΝΕΛ με τις δήθεν διαφωνίες τους, τους έχει καταστήσει περίγελο της κοινωνίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diegrammenos-bouleuths-tou-morfwmatos-kammenou-oloi-stous-anel-echoun-ginei#ixzz5KVZeyLCE

Exit mobile version