Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Τραγικές οι εξελίξεις για τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς και ακόμη πιο τραγικοί και ανύπαρκτοι οι κυβερνώντες σε όλη την Ευρώπη. Ο Ερντογάν κυβερνά νομίζοντας ότι η Τουρκία είναι μια νόμιμη ISIS, η οποία μπορεί να ανταλλάσει ομήρους ή και να εκβιάζει σχετικά με την απόδοση ή όχι δικαιοσύνης στους Έλληνες αιχμαλώτους, το μόνο που έλειπε ήταν η φωτογραφία του Ερντογάν με την πορτοκαλί στολή που φοράνε οι τζιχαντιστές. Η Τουρκία που προσπαθούν τα παπαγαλάκια να μας πείσουν για το ευρωπαϊκό της πρόσωπο και ότι πρέπει να γίνει μέλος της Ε.Ε., δεν έπαψε ποτέ να λειτουργεί όχι διπλωματικά όπως κάποιοι που κοιμούνται όρθιοι θέλουν να πιστεύουν αλλά εκβιαστικά απέναντι σε όλους τους υποτιθέμενους συμμάχους. Το αλυτρωτικό πρόσωπο που δείχνει απέναντι στην Ελλάδα είναι η αρχή της ανόδου του μουσουλμανικού σκοταδισμού.

Λευτέρης Σ.

Επιστολή της Τουρκίας προς Ε.Ε.: Δώστε μας τους «8» για να έχουν δίκαιη δίκη οι Έλληνες Στρατιωτικοί!

Στην ΕΡΤ που την πληρώνουμε όλοι εμείς δεν μπορούμε να δούμε το κόμμα που ψηφίσαμε την Χρυσή Αυγή αλλά μπορούμε να δούμε τον Ζάεφ σε συνέντευξη. Εκεί τα συστημικά σκουπίδια δεν κάνουν απεργία ούτε στάση εργασίας για το ξεπούλημα της Μακεδονίας γιατί εκεί μιλάει ο σύντροφος Ζάεφ για τις αλυτρωτικές του βλέψεις απέναντι στην Μακεδονία, εκεί δεν υπάρχει φασισμός, είναι δημοκρατία και δικαιώμα αυτοπροσδιορισμού. Αλλά τι περιμένεις από ψεύτες; αυτοί δεν έχουν τον θεό τους στήσανε μέχρι και μνημείο νεκρών της ΕΡΤ ενώ όλοι τους ζούνε και μεγαλουργούνε στις πλάτες τις δικές μας από το δικό μας το υστέρημα που με το έτσι θέλω τους βάλαμε νταβαντζήδες μέσα στο σπίτι μας.

Γιάννης Π.

Ο αγαπημένος πρωθυπουργός των ανθελλήνων: Ύμνοι Ζάεφ για Τσίπρα στην κομματική ΕΡΤ

Η Δούρου δεν ήρθε στις πληγείσες περιοχές να μας παρουσιάσει τα δήθεν αντιπλημμυρικά έργα και ούτε βέβαια δέχεται να απαντήσει στην οργή του κόσμου, την συμφέρει να απαντά στα άλλα λαμόγια και να καυχιέται κιόλας πως έχουν γίνει σταδιακά κάποια αντιπλημμυρικά έργα και ότι για την 2η καταστροφή στην Μάνδρα δεν φταίει η ίδια αλλά η κλιματική αλλαγή! Οι μόνοι που φταίνε είναι αυτοί που σας ψήφισαν και εύχομαι να τους κοπεί το χέρι από την ρίζα! Λωποδύτες που παίζεται με τον πόνο μας και μας λέτε απέναντι στην πείνα μας λόγω των μνημονιων να κάνουμε γεμιστά, απέναντι στην εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών που βιώνουμε καθημερινά μας λέτε ότι δεν κάνουν κάτι κακό και ότι λιάζονται και απέναντι στην προσωπική σας ανυπαρξία και στην δική μας ολέθρια καταστροφή ότι φταίει η κλιματική αλλαγή!

Μάγδα Κ.

Στην χώρα της “φαιδράς πορτοκαλέας” – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-7-iouliou-2018#ixzz5KVu2Xzzi

Exit mobile version