Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ευγνώμων Ζάεφ χαρίζει άφθονο πολιτικό χρόνο στην προδοτική συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου!

Το καινούργιο που προέκυψε από την χθεσινοβραδινή συνέντευξη του Ζάεφ στην ΣΥΡΙΖΕΡΤ-ΣΟΒΙΕΡΤ, είναι ότι οι Σκοπιανοί ευγνώμονες προς τους προδότες Τσίπρα και Καμμένο, του χαρίζουν άπλετο πολιτικό χρόνο για να ολοκληρώσουν την προδοσία τους! Τουλάχιστον, επτά μηνών!

Όπως είπε, λοιπόν, ο Ζάεφ, το δημοψήφισμα στα Σκόπια θα πραγματοποιηθεί στις 23, ή τις 30 Σεπτεμβρίου ή εναλλακτικά στις 7 Οκτωβρίου του 2018. Η δε καταληκτική ημερομηνία για την ολοκλήρωση της συνταγματικής αναθεώρησης στα Σκόπια, είναι η 15η Ιανουαρίου του 2019. Το οποίον σημαίνει, ότι η ολοκλήρωση της προδοσίας, με την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική βουλή, θα γίνει –το νωρίτερο!- τον Φεβρουάριο! Πάντως, ο Ζάεφ την προσδιόρισε για ακόμα μακρύτερα: «όχι αργότερα από την άνοιξη ή τα μέσα του 2019»!

Μέχρι τότε, έχει πολύ χρόνο να παίζει τα επικοινωνιακά παιχνίδια του (να… παραιτείται το πρωί και να… ξε-παραιτείται το βράδυ) ο αναμπάμ-παπαντάμ «μακεδονομάχος» Καμμένος!

Λέτε να είναι το δώρο του Ζάεφ για τον αναμενόμενο εξευτελισμό του, στην επικείμενη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, όπου ως υπουργός Αμύνης θα συναγελαστεί με τους Σκοπιανούς σφετεριστές του ονόματος της Μακεδονίας μας;

Εθνικισμός.net

 

Exit mobile version