Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαφήμιση παράνομων αντισυγκεντρώσεων κατά της Χρυσής Αυγής στον Ωρωπό από τα κομματικά μέσα του Σύριζα

Διαφήμιση παράνομων αντισυγκεντρώσεων κατά της Χρυσής Αυγής στον Ωρωπό από τα κομματικά μέσα του Σύριζα

Τις προάλλες ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, από βήματος Βουλής χαρακτήρισε «αντισυγκεντρώσεις» την αυθόρμητη αντίδραση σύσσωμου του Ελληνισμού στην στυγνή προδοσία της Μακεδονίας μας. Μάλιστα, υπαινίχθηκε ότι τέτοιες «αντισυγκεντρώσεις» είχαμε να δούμε από την δεκαετία του 60.

Διαβάστε σχετικά: Απάντηση Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στον Τσίπρα: Είναι η οργή του Λαού για την Μακεδονία και όχι… αντισυγκεντρώσεις! ΒΙΝΤΕΟ

Η δήλωση του Τσίπρα ήταν επί λέξει η εξής:

«Δώσατε την ευκαιρία τις προηγούμενες μέρες σε κάθε λογής εθνικιστικές και φασιστικές ομάδες να βγουν απ’ τις κρυψώνες τους στο προσκήνιο.

Να απειλούν, να προπηλακίζουν, να βιαιοπραγούν, να οργανώνουν ΑΝΤΙσυγκεντρώσεις σε πολιτικές συγκεντρώσεις άλλων κομμάτων, πράγματα που είχαμε να δούμε από την δεκαετία του 60.»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σήμερα, λοιπόν, που η Χρυσή Αυγή είχε εκδήλωση στον Ωρωπό, τόσο η επίσημη ιστοσελίδα της κομματικής εφημερίδας του Σύριζα (avgi) , όσο και η επίσημη ειδησεογραφική ιστοσελίδα του Σύριζα (left) είχαν διαφημίσεις για τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις παρακρατικών εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες από τις εν λόγω ιστοσελίδες:

Βεβαίως, δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που οι παρακρατικοί του Σύριζα οργανώνουν τέτοιες αντισυγκεντρώσεις με τον μανδύα επιδοτούμενων οργανώσεων – σφραγίδων , οι οποίες μόνιμα διαφημίζονται τόσο από τα απευθείας κομματικά μέσα του Σύριζα, όσο και από την ανεπίσημη τηλεόραση του Σύριζα, την ΕΡΤ.

Για την Χρυσή Αυγή που αποτελεί στόχο του παρακράτους εδώ και δεκαετίες, οι αντισυγκεντρώσεις όχι μόνο δεν είναι πρωτοφανείς ή κάτι το ανήκουστο που «έχουμε να δούμε από την δεκαετία του ‘60», αλλά μία πραγματικότητα κάθε συγκεντρώσεώς μας. Και σήμερα, βέβαια, όπως κάθε φορά οι παρακρατικοί, παρόλη την διαφήμιση μαζεύτηκαν 15 γραφικοί, απέτυχαν οικτρά και η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής διεξήχθη με κάθε επιτυχία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diafhmish-paranomwn-antisugkentrwsewn-kata-ths-chrushs-aughs-ston-wrwpo-apo#ixzz5Kb1Gjk7f

Exit mobile version