Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Προδοσία: Η χειρότερη βία»

Άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός”.

Εμείς τους κατηγορούμε για προδότες. Εκείνοι λένε ότι ωφέλησαν την Ελλάδα. Πως φαίνεται ποιος έχει δίκιο; Εκτός από τα προφανή (μην τα ξαναλέμε) φαίνεται και από τις πράξεις τους, μετά την προδοσία.

Όταν κατηγορήσεις έναν τίμιο άνθρωπο θα αγανακτήσει. Θα θελήσει να απαντήσει στις κατηγορίες, να αποδείξει την αθωότητά του. Θα απαιτήσει μια συγγνώμη για την αδικία… Αυτοί όμως συμπεριφέρονται ως ένοχοι. Ουδέποτε θέλησαν να αντιπαραθέσουν επιχειρήματα στις κατηγορίες μας. Ουδέποτε προσπάθησαν να αποδείξουν πως άδικα τους λέμε προδότες. Οι ενέργειες τους, μόνο αυταρχικές. Μας βάζουν ταμπέλες, προσπαθώντας να κρυφτούν πίσω από το δάχτυλό τους.

Λες και αν κάποιος σε φωνάξει προδότη, γιατί παρέδωσες Μακεδονία, δηλαδή παρέδωσες Ιστορία, μέλλον, Εθνική Κυριαρχία και Τιμή, έχει σημασία αν αυτός ο κάποιος είναι ακροδεξιός, κεντρώος ή ακομμάτιστος. Όποιας πολιτικής σκέψης και να είναι, η προδοσία παραμένει. Εκτός όμως από τις ύβρεις έβαλαν και τον αστυνομικό μηχανισμό να δέρνει, να ρίχνει χημικά και να μοιράζει ροπαλιές σε όποιον αντιδρά στην προδοσία. Και τα κάνουν αυτά ποιοι; Εκείνοι που εκλέχτηκαν υποσχόμενοι, ότι θα βγάλουν τα κάγκελα από το Σύνταγμα. Ότι θα καταργήσουν τα ΜΑΤ!!!

Εμείς προειδοποιούσαμε… Δεν τους πιστέψαμε ποτέ… Οι αριστεροί  ήταν πάντα ψεύτες, οπορτουνιστές και λαοπλάνοι.. Γιατί αυτοί οι νεομπολσεβίκοι να είναι καλύτεροι;

Προφανώς ο Λένιν δεν έλεγε τυχαία ότι η Αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή! Πολύς κόσμος όμως τους πίστεψε. Και αφού πρόδωσαν τον κάθενα ξεχωριστά, μετά μας πρόδωσαν και όλους μαζ, παραχωρώντας ένα Ιδανικό, αυτό της Εθνικής Τιμής και Αξιοπρέπειας, για το οποίο όλοι έχουμε κάποιον πρόγονο που έχει ματώσει.

Πρέπει να σημειώσουμε εδώ, ότι ο Γενικός Γραμματέας του Κινήματος, Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, είναι ο ΜΟΝΟΣ πολιτικός Αρχηγός που αντέδρασε και έκανε εγγράφως προς όλα τα διεθνή φόρα, ΑΠΟΛΥΤΑ ξεκάθαρο, ότι όταν η Χρυσή Αυγή κυβερνήσει, αυτή η προδοτική συμφωνία θα ακυρωθεί.

Ξέρετε η προδοσία πονάει γιατί ποτέ δε γίνεται από εχθρούς, γίνεται πάντα από δικούς σου. Έτσι και σήμερα, οι Έλληνες αγωνιζόμαστε όχι εναντίον των Σκοπιανών, αλλά εναντίον της δικής μας κυβέρνησης. Εκεί έγκειται το δράμα, που λες και είναι βγαλμένο από αρχαία τραγωδία…

Και χειρότερα από όλους οι ΑΝΕΛ που πουλάνε «ακροδεξιά φύκια» και μεταξωτές φανφάρες. Εδώ πρέπει να σας θυμίσω μιαν άλλη ρήση του Λένιν, εκείνη που έλεγε «Στους 100 κομμουνιστές, 40 είναι αγύρτες, 59 αφελείς και ένας μόνο πραγματικός μπολσεβίκος». Δε θα μπορούσε να περιγράψει καλύτερα ο Λένιν τη σημερινή κυβέρνηση. Γεμάτη αγύρτες, αφελείς, κι έναν πραγματικό μπολσεβίκο, τον Καμένο.

Διαβάστε το νέο άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prodosia-h-cheiroterh-bia#ixzz5KeM1S1As

Exit mobile version