Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προς δημογραφικό μαρασμό οδεύει η ελληνική κοινωνία: Θα μείνουμε μονάχα 7 εκατ. μέχρι το 2080!

Προς δημογραφικό μαρασμό οδεύει η ελληνική κοινωνία: Θα μείνουμε μονάχα 7 εκατ. μέχρι το 2080!

Συρρικνώνεται ραγδαία ο αριθμός των Ελλήνων! 

Αίσθηση και ανησυχία προκαλούν υπολογισμοί και μελέτες σχετικώς με το δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία. Συγκεκριμένα η δημογραφική γήρανση είναι η κοινή συνισταμένη τριών παραγόντων, της υπογεννητικότητας, της αυξήσεως των θανάτων και της αποδημίας των Ελλήνων στο εξωτερικό. Φυσικά αν συνυπολογισθούν και οι εκατοντάδες χιλιάδες ελληνοποιήσεων λαθρομεταναστών, οι οποίοι προφανώς προορίζονται για σταθερό εκλογικό σώμα, τότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι οδεύουμε σε μια κεκαλυμμένη γενοκτονία των Ελλήνων.

Βάσει των υπολογισμών της ΕΛΣΤΑΤ, το διάστημα 2011-2017, ο ελληνικός πληθυσμός σημείωσε δραματική μείωση κατά 355.000 ανθρώπους και σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Eurostat σε εξήντα έτη οι Έλληνες θα ανέρχονται μόλις στα 7,2 εκατομμύρια.

Διαφωτιστική είναι η έρευνα της νομικού και διδάκτορα του Πανεπιστημίου του Παρισιού, μέλους της Ακαδημίας Επιστημόνων της Νέας Υόρκης και αντιπροέδρου της Ελληνικής Εταιρείας Δημογραφικών Μελετών, κ. Έμκε – Πουλοπούλου. Συγκεκριμένα η ίδια αναφέρει «Το δημογραφικό πρόβλημα θα επιδεινωθεί» και εξηγεί: «Η εντυπωσιακή μείωση των γεννήσεων, η γήρανση του πληθυσμού και η εκτόξευση της αποδημίας θα καταλήξουν σε μεγάλη συρρίκνωση του πληθυσμού της χώρας μας και σε αύξηση της αναλογίας των ηλικιωμένων… Αν, όμως, η στρατηγική που έχει ως στόχο την αύξηση των γεννήσεων, την επιβράδυνση του ρυθμού γήρανσης, τον περιορισμό της αποδημίας, δεν εφαρμοστεί ΤΩΡΑ, τα προβλήματα του πληθυσμού θα εκδικηθούν εκείνους που τα αγνοούν… Ο πληθυσμός της Ελλάδας να μειώνεται, να αλλοιώνεται και να γερνάει με ταχύτερο από τον αναμενόμενο ρυθμό.»

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας αισθητή είναι η μείωση των πολύτεκνων οικογενειών και από το 2011-2016, οι θάνατοι υπερτερούν των γεννήσεων κατά 115.479 άτομα (γεννήσεις 692.592 / θάνατοι 808.071) ενώ αρνητικό αντίκτυπο στην κατάσταση το φαινόμενο της μεταναστεύσεως των Ελλήνων στο εξωτερικό, γεγονός που οδηγεί αναποδράστως τη μείωση του ελληνικού πληθυσμού.

Η κ. Έμκε Πουλοπούλου ωστόσο διατείνεται ότι υφίσταται μια ελπίδα μέσα σε αυτό το έρεβος της αβεβαιότητας. Συγκεκριμένα αναφέρει η ίδια ότι ο ρυθμός της γηράνσεως μπορεί να ανακοπεί μόνο με την κρατική παρέμβαση και την παροχή κινήτρων για τη δημιουργία οικογένειας, την ενδυνάμωση της γονιμότητας αλλά και για την αντιμετώπιση της αποδημίας. Διαπιστώνει κανείς ότι οι Θέσεις του Εθνικού και Λαϊκού Συνδεσμού αποτελούν τη μοναδική εθνική λύση ώστε να αναστραφεί η ζοφερή αυτή διαμορφωθείσα κατάσταση.

Ουσιαστικώς αν αντιπαραβάλλει κανείς την αντιμετώπιση των Ελλήνων πολιτών, των ελληνικών οικογενειών και των λαθρομεταναστών από το αντεθνικό κράτος, είναι ηλίου φαεινότερο ότι δρομολογείται, χωρίς διάθεση υπερβολής, μια πολιτική σιωπηρής γενοκτονίας της ελληνικής κοινωνίας. Η ίδια η κ. Έσκε – Πουλοπούλου τονίζει «η χρησιμοποίηση μεταναστών και προσφύγων για τη βελτίωση του δημογραφικού προβλήματος, μπορεί να οδηγήσει σε εθνική και δημογραφική αλλοίωση».

Πράγματι τα σκανδαλώδη προνόμια που παρέχονται αφειδώς σε λαθρομετανάστες επήλυδες και ρομά, σε αντίθεση με την ανάλγητη και σκληρή πολιτική λιτότητας που επιβάλλεται στα λαϊκά στρώματα, στη μεσαία τάξη και γενικώς στην ελληνική κοινωνία, με αποτέλεσμα οι νέοι και οι νέες να αποδημούν σε άλλα κράτη, καταμαρτυρούν την ύπαρξη εφαρμογή ενός οργανωμένου σχεδίου πλήρους αφελληνισμού της ελληνικής κοινωνίας.

Όπως τονίζει και η διδάκτορας για να αναστραφεί άμεσα αυτή η κατάσταση πρέπει να χαραχθεί μια υπεύθυνη, εθνική δημογραφική πολιτική με στόχο την διαμόρφωση ενός σταθερού κοινωνικού εργασιακού περιβάλλοντος, την παροχή κινήτρων για την δημιουργία οικογένειας και την τεκνοποιία ώστε οι γεννήσεις να αποτελέσουν την αρχή της προσπάθειας υπερσκελίσεως του αριθμού των θανάτων.

Η Μοναδική Φωνή Αντιστάσεως στην αντικοινωνική και ανθελληνική αυτή πολιτική που οδηγεί αναποφεύκτως την ελληνική κοινωνία σε δημογραφική γήρανση και στην ουσία στην γενοκτονία των Ελλήνων είναι η Χρυσή Αυγή. Καθίσταται αδήριτη αναγκαιότητα αναστροφής του πολιτικού προσανατολισμού με προτεραιότητα τον Έλληνα και την ελληνική Οικογένεια η οποία και συνιστά το κύτταρο του Έθνους.

Στόχοι όπως η άμεση παροχή κινήτρων για δημιουργία οικογένειας, επαναφορά και θέσπιση ειδικών οικογενειακών και κοινωνικών επιδομάτων, διαμόρφωση ενός υγιούς κοινωνικού και εργασιακού πλαισίου θα επιτευχθούν μόνο με μια εθνική διακυβέρνηση της Χρυσής Αυγής η οποία θα καταγγείλει το παράνομο και επαχθές χρέος, θα επαναφέρει την κανονικότητα στο δημόσιο βίο θα εφαρμόσει το νόμο για μαζικές επαναπροωθήσεις των λαθρομεταναστών και εν γένει θα υλοποιήσει όλες εκείνες τις Θέσεις οι οποίες αποτελούν τις προϋποθέσεις για Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία. Για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες.

Γιώργος Σύρος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pros-dhmografiko-marasmo-odeuei-h-ellhnikh-koinwnia-surriknwnetai-ragdaia-o#ixzz5Kfs5VpRM

Exit mobile version