Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καρφώνει τη ΝΔ ο Δένδιας στο Μακεδονικό: «Είμαστε υπέρ της σύνθετης ονομασίας»

Σε αντίθεση με τις δήθεν διαπρύσιες, έμπλεες εντάσεως και… συναισθηματικής φορτίσεως, δημόσιες ομιλίες των στελεχών της ΝουΔούλας, το νεοφιλελεύθερο μόρφωμα αδυνατεί να αποκρύψει πλήρως τις αληθινές θέσεις του για το Σκοπιανό.

Απαντώντας λοιπόν ο… πολύς Δένδιας σε ερώτηση δημοσιογράφου στα «ΝΕΑ» του σαββατοκύριακου, αφού… απετάξατο την «ακροδεξιά», σε μια κρίση ειλικρίνειας (φαινόμενο σπάνιο για τους πατριδοκάπηλους και αμετροεπείς της ΝΔ) παρεδέχθη ότι η ΝΔ τίθεται υπέρ της σύνθετης ονομασίας.

Η υπόλοιπη συνέντευξη βεβαίως ακροβατεί ανάμεσα σε κακή κωμωδία και τραγωδία αφού σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν «η ΝΔ φλερτάρει με το φασισμό» ο Δένδιας, κομπορρημονώντας με ύφος χιλίων καρδιναλίων, κατέθεσε τα…αντιφασιστικά του διαπιστευτήρια και διαβεβαίωσε ότι το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας παραμένει ένα συστημικό, ακίνδυνο μόρφωμα που ουδεμία σχέση έχει με τον πατριωτισμό, τον «φασισμό» δηλαδή, αφού για την καθεστωτική αριστερά και τους πολιτικούς λακέδες, οποιοσδήποτε αντιδρά στην επονείδιστη προδοτική συμφωνία Συμφωνία των Πρεσπών αλλά και στην εκχώρηση των Εθνικών Δικαίων θεωρείται …φασίστας.

Εκεί όμως που πρέπει να σταθούμε είναι στα λεγόμενα Δένδια. Συγκεκριμένα, σε ερώτηση αν άλλαξε η θέση της ΝΔ, υποκύπτοντας το κόμμα στην ακροδεξιά πτέρυγα (εδώ γελάμε), ο Νίκος Δένδιας απήντησε: «Η θέση του κόμματός μας διαχρονικά είναι υπέρ μιας σύνθετης ονομασίας erga omnes.»

Αυτή είναι η ΝΔ. Ένα κόμμα εικονικών αντιπαραθέσεων, πατριδοκάπηλο, το οποίο καταφεύγοντας σε φαιδρούς λεονταρισμούς και πατριωτικές κορώνες, προσπαθεί να πείσει τον ελληνικό λαό ότι ασκεί εθνική αντιπολίτευση στην εθνομηδενιστική κυβέρνηση Τσίπρα. Και όμως στην προσπάθεια θα μείνει. Το 56% του ελληνικού λαού πιστεύει ότι η ΝΔ θα σεβαστεί την επαίσχυντη συμφωνία. Και έτσι θα γίνει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/karfwnei-th-nd-o-dendias-sto-makedoniko-eimaste-uper-ths-suntheths-onomasia#ixzz5KfsW8Fz3

Exit mobile version