Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα δημοσκόπηση επιβεβαιώνει: Τρίτη πολιτική δύναμη με διψήφιο ποσοστό η Χρυσή Αυγή!

Νέα δημοσκόπηση επιβεβαιώνει: Τρίτη πολιτική δύναμη με διψήφιο ποσοστό η Χρυσή Αυγή!

Δεν πρόλαβε το πολιτικό σύστημα να συνέλθει από την σφαλιάρα που δέχτηκε από την δημοσκόπηση της Κάπα Research που ανέβαζε την Χρυσή Αυγή στο 11,41% με αναγωγή και ήρθε νέα δημοσκόπηση από άλλη, νεοσύστατη εταιρεία να επιβεβαιώσει τα δεδομένα.

Ο λόγος για την δημοσκόπηση της VoxPop Analysis για την εφημερίδα Documento, η οποία αναδεικνύει πρώτη τη ΝΔ με 28,4% έναντι 23,8% του Σύριζα και δίνει στην Χρυσή Αυγή 8,5% άνευ αναγωγής (9,7% με αναγωγή) αναδεικνύοντάς την σε Τρίτη πολιτική δύναμη, αφού το ΠαΣοΚ μένει πίσω με 7,4%. Την Βουλή συμπληρώνει το ΚΚ€ με 5,8% και όλοι οι υπόλοιποι μένουν εκτός.

Η Χρυσή Αυγή δείχνει υψηλή διείσδυση σε όλους τους πολιτικούς χώρους. Αποτελεί τον νούμερο δύο προορισμό για τους Έλληνες που αηδιασμένοι επιλέγουν να γυρίσουν την πλάτη τους τόσο στον Σύριζα (4,2%) όσο και στη Νέα Δημοκρατία (2,9%).

Αυτό σε συνδυασμό με την μόνιμη απόλυτη συσπείρωση της Χρυσής Αυγής, που κοντολογίς σημαίνει πως όποιος φτύνει το πολιτικό σύστημα ουδέποτε ξαναγυρνάει σε αυτό, προμηνύει την εκκωφαντική συντριβή του πολιτικού κατεστημένου που ταλανίζει την Πατρίδα μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-dhmoskophsh-epibebaiwnei-trith-politikh-dunamh-me-dipshfio-pososto-h-ch#ixzz5Kfsmcexe

Exit mobile version