Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μέχρι τέλη Ιουλίου η εξυπηρέτηση Τσίπρα σε Μέρκελ: Έρχονται Ελλάδα όλοι οι λαθρομετανάστες της Γερμανίας!

Μέχρι τέλη Ιουλίου η εξυπηρέτηση Τσίπρα σε Μέρκελ: Έρχονται Ελλάδα όλοι οι λαθρομετανάστες της Γερμανίας!

Είχαμε γράψει για το περιβόητο μυστικό τριμερές σύμφωνο Τσίπρα-Μέρκελ-Σάντσεθ με το οποίο η Ελλάδα και η Ισπανία αναλάμβαναν να υποδεχτούν τους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην Γερμανία.

Αυτό το σύμφωνο αναμένεται να περάσει και στο «χαρτί» ώστε να γίνει επίσημο, αμετάκλητο και να αρχίζει να εφαρμόζεται. Ήδη, βεβαίως, έχουν αρχίσει να γίνονται οι προετοιμασίες υποδοχής των εκ Γερμανίας λαθρομεταναστών στην Σάμο.

Όπως, λοιπόν, αποκάλυψε η υπουργός Άμυνας και αναπληρώτρια επικεφαλής των Χριστιανοδημοκρατών Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η επίσημη υπογραφή του συμφώνου αναμένεται στο τέλος του μήνα. Συγκεκριμένα, μιλώντας σε εφημερίδες του ομίλου μέσων ενημέρωσης Funke τοποθετεί τη διμερή συμφωνία στα τέλη του μηνός, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με την Ελλάδα θέλουμε να πετύχουμε συμφωνία μέχρι το τέλους του μήνα».

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό το σύμφωνο έρχεται να σώσει την Μέρκελ από τα εσωκομματικά της προβλήματα, τα οποία κόντεψαν να ρίξουν την γερμανική κυβέρνηση. Ο Τσίπρας προσφέρει μέγιστες υπηρεσίες στην Μέρκελ, γεγονός  που φυσικά μας φέρνει κατά νου τα παλαιότερα «Go Back, Merkel» που εκστόμιζε από τα μπαλκόνια για να κλέψει τα ψηφαλάκια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mechri-telh-iouliou-h-ejuphrethsh-tsipra-se-merkel-erchontai-ellada-oloi-oi#ixzz5KgqrQQnK

Exit mobile version