Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πολιτική αλητεία από ΣΥΡΙΖΑ-AΝΕΛ: «Ξεχάστε τις αποζημιώσεις από κλοπές και φθορές λαθρομεταναστών στα νησιά»

Πολιτική αλητεία από ΣΥΡΙΖΑ-AΝΕΛ: «Ξεχάστε τις αποζημιώσεις από κλοπές και φθορές λαθρομεταναστών στα νησιά»

Ενώ τα νησιά μας κατακλύζονται μεθοδικώς από λαθρομετανάστες και πάσης φύσεως αλλογενείς βάσει του απαράδεκτου σχεδιασμού της μεταναστευτικής πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οι εκπρόσωποι της κυβερνήσεως παρωδίας συνεχίζουν να προκαλούν το δημόσιο αίσθημα και να αποποιούνται των ευθυνών τους.

Εκτός βεβαίως από τον βασικό τους στόχο, ο οποίος συμπυκνώνεται στη δήλωση υπουργού τους προ μηνών ότι «πρέπει να γίνει διάχυση των μεταναστευτικών ροών στην ελληνική επικράτεια», τώρα αρνούνται αναισχύντως να αφουγκρασθούν τις τοπικές κοινωνίες των νησιών που στενάζουν κάτω από την εγκληματικότητα των συμμοριών.

Παρά την παραβατικότητα που σημειώνεται, λοιπόν, αδιαλείπτως στα ελληνικά νησιά από τις συμμορίες των λαθρομεταναστών οι οποίοι προβαίνουν σε πλήθος ζημιών και φθορών, το κράτος των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ δεν προτίθεται να αποζημιώσει τους πολίτες αφού κάτι τέτοιο, όπως ανερυθριάστως διετείναντο δια στόματος Μουζάλα, «προκαλεί το περί κοινού αίσθημα δικαίου»!

Συγκεκριμένα, μπορεί το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής να προέβη σε επιχορήγηση 170.000 ευρώ στους Δήμους Χίου και Λέσβου για ζημιές που είχαν προξενηθεί στις αρχές του 2017, όμως αποζημιώσεις δικαιούχων στις συγκεκριμένες περιοχές δεν μπορούν να καταβληθούν διότι, όπως λένε οι συριζαίοι, είτε είναι αυθαίρετη η αναφορά τους (π.χ διαφυγόντα κέρδη, κλοπές χρηματικών ποσών ή συσκευών) είτε διότι αφορούσαν ζημιές οι οποίες καλύπτονται από ασφάλεια!

Στον αντίποδα ο δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς, προωθώντας δυναμικώς τα πάγια αιτήματα των κατοίκων, ζητά ρητώς την πλήρη ικανοποίηση των ζημιών που αναίτια υπέστησαν δημότες της Χίου. Όπως σημειώνει ο ίδιος «το ελάχιστο που οφείλει να κάνει το αρμόδιο υπουργείο είναι να αποζημιώνει άμεσα και στο ακέραιο τις ζημιές που έχουν καταγραφεί… Σε ένα νησί που οι κάτοικοί του κοιμόντουσαν με ανοιχτά παράθυρα και πόρτες δεν υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος λόγος να ασφαλίσει ο καθένας μας το σπίτι του. Αυτός που άλλαξε τις συνθήκες ζωής του νησιού οφείλει να τις επαναφέρει και να αποζημιώσει όσους επλήγησαν για το χρονικό διάστημα που του ξέφυγε η κατάσταση. Και αυτός δεν είναι άλλος από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/politikh-alhteia-apo-suriza-anel-jechaste-tis-apozhmiwseis-apo-klopes-kai-f#ixzz5Kh2ymvLP

Exit mobile version