Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Για να μας δίνει δημοσκόπηση της εφημερίδας Έθνος 8,7% ποσοστό σημαίνει ότι τα ποσοστά μας είναι πολύ μεγαλύτερα. 8,7% χωρίς αναγωγή φυσικά, γιατί μια διψήφια αποτύπωση της εκλογικής δύναμης της Χρυσής Αυγής θα είχε θετικό αντίκτυπο για την κοινωνία αλλά και πολλοί υποστηρικτές των κλεπτοκρατικών κομμάτων θα έχαναν τον ύπνο τους. Προς το παρόν τον χάνουν όσοι πραγματικά γνωρίζουν το αληθινό ποσοστό της Χρυσής Αυγής στην Κάπα Research, το οποίο αποτελεί ένα ακόμη πλήγμα στο σάπιο οικοδόμημα της μεταπολίτευσης. Περαστικά στα παπαγαλάκια και σε όσους προσπαθούν να πλήξουν πολιτικά την Χρυσή Αυγή, αποτύχατε κύριοι πάρτε το χαμπάρι όσο είναι νωρίς, τίποτα δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια Ιδέα που ήρθε η ώρα της.

Στέφανος Α.

Μακεδονικό: Το τελευταίο “οχυρό” – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Πληρώνουμε την ΕΡΤ για να μας λέει που θα κάνει αντισυγκεντρώσεις το παρακράτος της συγκυβέρνησης, αυτοί οι κουκουλοφόροι που καταστρέφουν την περιουσία του κοσμάκη, οι γιοι υπουργών που με τα ρόπαλα στα χέρια προσπαθούν να μας πείσουν πως πολεμούν τον φασισμό. Τι σουρεαλισμός είναι αυτός θέε μου; Μπορεί κύριοι να έχετε τα ΜΜΕ με το μέρος σας, μπορεί να έχετε με το μέρος σας όλη την σαπίλα και τους μαφιόζους της Ελλάδας, μπορεί να έχετε με το μέρος σας τους χιλιάδες λαθρομετανάστες και τα βολεμένα τσιράκια σας στα υπουργεία και τις δημόσιες υπηρεσίες αλλά όλοι αυτοί είναι πολλοί λίγοι μπροστά στους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που σίγουρα ΔΕΝ είναι με το μέρος σας και είναι με την Χρυσή Αυγή, αποτελείται μια θλιβερή μειοψηφία και οι πραγματικοί δημοκράτες είμαστε εμείς η πλειοψηφία των Ελλήνων που στηρίζει και αγωνίζεται με την Χρυσή Αυγή.

Σπύρος Φ.

Ω ρε μεγαλεία! Με ισχυρή εκπροσώπηση της Νέας Δημοκρατίας η ορκωμοσία του σουλτάνου Ερντογάν!

Η μόνη έξοδος που θα δεις Τσίπρα και Καμμένε είναι η έξοδος σου από την χώρα. Είστε ανεπιθύμητοι παντού δεν σας θέλουμε, και αν νομίζετε ότι η αντίδραση του κόσμου απέναντι στο ξεπούλημα της Μακεδονίας θα ξεφουσκώσει είστε πολύ γελασμένοι. Όλοι μας περιμέναμε αυτή την σταγόνα που θα ξεχυλίσει το ποτήρι και αυτή ήρθε, πλέον είστε αντιμέτωποι με όλους εμάς, δεν είναι μόνο η Πατρίδα μας ξεπουλήσατε τα πάντα και μιλάτε για ψυχραιμία και ηρεμία. Τίποτα από αυτά δεν μπορεί να μπει στην άκρη, γιατί είναι τόσα πολλά τα οποία κάνατε εναντίον των Ελλήνων που δεν έχετε θέση στην βουλή των Ελλήνων.

Στέλλα Μ.

«Προδοσία: Η χειρότερη βία»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-9-iouliou-2018#ixzz5Kl1oGllO

Exit mobile version