Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άσυλο για 225.000 «πρόσφυγες» ετοιμάζουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Σε σχεδόν καθημερινή βάση πλέον η εθνομηδενιστική «Πρώτη φορά Αριστερά» φροντίζει να φανερώνει τα σχέδιά της για την Μετατροπή της Ελλάδας σε ένα άεθνο και πολυπολιτισμικό χυλό. Κινούμενη στον ρυθμό των γνωστών ξεπερασμένων αντεθνικών και αντιλαϊκών ιδεοληψιών της η κυβέρνηση ετοιμάζεται να υποδεχτεί ένα νέο μεγάλο κύμα εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, είτε από τις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης που θα επαναπροωθηθούν στην Χώρα μας, είτε από τον γνωστό «δρόμο» που περνάει μέσα από την Τουρκία, στην οποία υπάρχουν ήδη 3,9 εκατομμύρια που επιθυμούν να διασχίσουν το Αιγαίο και να αιτηθούν να τους χορηγηθεί άσυλο στην Ελλάδα.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτική Γιάννης Μπαλάφας παρήγγειλε την Εκτύπωση 225.000(!) βεβαιώσεων για την χορήγηση ή την ανανέωση ασύλου από πολίτες τρίτων χωρών. Ένα νούμερο που τρομάζει και προκαλεί ίλιγγο, από την στιγμή που με βάση τα στοιχεία που έχει δώσει στην δημοσιότητα η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, αυτήν την στιγμή υπάρχουν καταγεγραμμένοι στην Ελλάδα «66.400 πρόσφυγες και μετανάστες» που ζουν στα hot spots. Σε απλή μετάφραση, η Χώρα μας έχει ήδη 66.400 «πρόσφυγες» και λαθρομετανάστες και ετοιμάζεται να υποδεχτεί επιπλέον 158.600 και όλα αυτά την ίδια ώρα που οι λαθρομεταναστευτικές ροές από τα ανατολικά μαίνονται για μήνες, με αμείωτη ένταση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στις 19 Μαρτίου του τρέχοντος έτους εστάλη από την Διεύθυνση Μεταναστευτικής Πολιτικής του αρμόδιου υπουργείου υπηρεσιακό σημείωμα που έκανε λόγο για την αναγκαιότητα εκτύπωσης 225.000 βεβαιώσεων κατάθεσης αίτησης (τύπου Α) πολιτών τρίτων χωρών για την χορήγηση και ανανέωση αδειών διαμονής, οι οποίες πρέπει να διαθέτουν προδιαγραφές ασφαλείας για να αποτρέπεται η πλαστογράφηση ή η παραποίησή τους. Στο ίδιο έγγραφο γίνεται γνωστό πως η παράδοση των πρώτων 25.000 εντύπων βεβαιώσεων θα πραγματοποιηθεί εντός 60 ημερολογιακών ημερών και η επόμενη παράδοση των υπόλοιπων 200.000 θα πραγματοποιηθεί έως τις 15 Οκτωβρίου.

Όλα αυτά εξελίσσονται παράλληλα με την προκήρυξη του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, που έγινε στις 5 Ιουνίου, με την οποία καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν πρόταση για την υλοποίηση δράσης μετακίνησης 30.000 υπηκόων τρίτων χωρών και παιδιών από τις δομές των νησιών του ανατολικού Αιγαίου και τον Έβρο προς την ενδοχώρα, με σκοπό, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται σε αυτή, να αποσυμφορηθούν οι υπάρχουσες δομές, προκειμένου να αυξηθεί η δυνατότητα φιλοξενίας των νέων «προσφύγων».

Αν προσθέσουμε το γεγονός πως οι πολίτες αυτοί, που είναι είτε δικαιούχοι διεθνούς προστασίας, είτε αιτούντες άσυλο, μπορούν από τις 13 Φεβρουαρίου να εκδώσουν ΑΜΚΑ, ενώ με μία απλή βεβαίωση διαμονής ή φιλοξενίας, μπορούν από τις 16 Μαρτίου να εγγραφούν στα μητρώα του ΟΑΕΔ, όπως επίσης ότι από τις 22 Μαΐου όσοι «μετανάστες» ή «πρόσφυγες» αποκτούν άδειες διαμονής έχουν το δικαίωμα και την δυνατότητα πρόσβασης σε εξαρτημένη εργασία και παροχή υπηρεσιών ή έργων, αλλά και τα όσα δημοσίευσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA και αφορούν τις αλλαγές που αναμένονται να γίνουν στον Κανονισμό του Δουβλίνου και έχουν να κάνουν με την αύξηση της σταθερής ευθύνης για την διαδικασία εισόδου του πολίτη τρίτης χώρας, από τους σημερινούς 12-18 μήνες σε μέχρι 10 έτη, όπως και την ελεύθερη μεταφορά του μέσα σε αυτή, τότε αυτόματα συμπεραίνουμε πως το περιβάλλον για μόνιμη διαμονή χιλιάδων «προσφύγων» στην Χώρα μας γίνεται διαρκώς όλο και πιο ευνοϊκό, με την κυβέρνηση να εργάζεται προς αυτήν την κατεύθυνση.

Το σχέδιο αντικατάστασης του Ελληνικού Λαού από αλλοδαπούς προχωρά, με τους εγχώριους εθνομηδενιστές που λειτουργούν ως εντολοδόχοι να κάνουν ό,τι περνάει από τα χέρια τους για να πετύχει αυτό το ανθελληνικό σχέδιο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/asulo-gia-225.000-prosfuges-etoimazei-h-kubernhsh#ixzz5KmbY47HO

Exit mobile version