Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πέντε «ταξικά αδέρφια» στα Εξάρχεια κρατούσαν αιχμάλωτη 34χρονη επί τρεις μέρες!

Μόνο έκπληξη δεν μας προξενεί η (θλιβερή) είδηση που ακολουθεί. Τρεις ημέρες αγωνίας έζησε μια 34χρονη που έμεινε αιχμάλωτη πέντε αλλοδαπών στην περιοχή των Εξαρχείων.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν έγιναν αντιληπτές οι φωνές της 34χρονης που ήταν κλεισμένη σε ένα ημιυπόγειο και καλούσε σε βοήθεια. Οι αστυνομικοί του τμήματος Εξαρχείων, των αστυνομικών της ΟΠΚΕ και της Κρατικής Ασφάλειας που έφτασαν στο διαμέρισμα το Σάββατο απελευθέρωσαν την 34χρονη και συνέλαβαν τους πέντε αλλοδαπούς που βρήκαν μέσα στο διαμέρισμα.

Μέσα στο διαμέρισμα οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 26 γραμμάρια ηρωίνης. Οι συλληφθέντες που κατηγορούνται για αρπαγή κατά συναυτουργία και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.

Δεν μπορούμε να διανοηθούμε τι διαφορετικό-αρνητικό τέλος θα είχε αυτή η ιστορία, αν η 34χρονη δεν στεκόταν τελικά τυχερή μέσα στην ατυχία της, με το να εισακουστούν οι φωνές βοήθειας. Δεν ξέρουμε ακόμη λεπτομέρειες για το πώς αυτή η γυναίκα έφτασε στο σημείο να γίνει όμηρος των αλλοδαπών, αλλά η όλη «κατασκευή» του σκηνικού βόλευε για την δημιουργία του.

Περιοχή Εξαρχείων το μέρος (όπου είναι «άβατο» για την Αστυνομία) και αλλοδαποί οι δράστες (οι οποίοι θεωρούνται μονίμως θύματα και ποτέ ως θύτες, απ’ αυτούς τους εγχώριους «αλληλέγγυους» που τους αντιλαμβάνονται ως «ταξικά αδέρφια»).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epi-treis-hmeres-kratousan-aichmalwth-sta-ejarcheia-mia-ellhnida-pente-paki#ixzz5KnL2Yq3n

Exit mobile version