Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην ΝΔ ο πρώην βουλευτής του Λεβέντη που τασσόταν υπέρ της σύνθετης ονομασίας και αποθέωνε τον Κοτζιά!

Φαίνεται ότι καλοκαιρινή περίοδο μεταγραφών δεν έχουμε μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στην πολιτική. Σε αυτό το πλαίσιο, ο ανεξάρτητος (πρώην Ένωση Κεντρώων του φραπεδολόγου Λεβέντη) βουλευτής Λαρίσης Γιώργος Κατσιαντώνης προσχώρησε στην ΝΔ. Καταλαβαίνουμε την κίνηση πολιτικής και προσωπικής επιβίωσης (και) του Κατσιαντώνη, ο οποίος αφού εγκατέλειψε το μόρφωμα του τηλεοπτικού διασκεδαστή μας τις δεκαετίες του 1990 και του 2000, κοιτάζει τώρα να εξασφαλίσει το μέλλον του.

Επειδή, όμως, στην επιστολή που απέστειλε λέει πως θεωρεί ως «Εθνικά επιζήμια» την συμφωνία των Πρεσπών και ότι «θα ήμουν ο τελευταίος σε αυτή την Βουλή που θα την υπερψήφιζε», του θυμίζουμε ότι λίγους μήνες νωρίτερα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη υποστήριζε ότι «μια σύνθετη ονομασία μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα», ότι η Ελληνική κοινωνία είναι ώριμη(!) για να αποδεχθεί λύση στο θέμα αυτό και ότι ο Νίκος Κοτζιάς είναι έμπειρος και γνώστης του θέματος, εκφράζοντας μάλιστα ικανοποίηση ότι θα φέρει στην Βουλή μια λύση που θα καλύπτει όλο το πολιτικό σύστημα! Δηλώσεις, δηλαδή, που ούτε ο πιο φανατικός συριζαίος θα διανοούνταν να έλεγε.

Τι άλλαξε από τότε; Θα είμαστε «κακοί» εάν πούμε ότι προφανώς κάτι έγινε και χάλασε το «ντιλ» με τον ΣΥΡΙΖΑ, για «να δέσει το γλυκό» τώρα με την ΝΔ; Στην ΝΔ γνωρίζουν την τοποθέτηση αυτή του Κατσιαντώνη; Φυσικά και την γνωρίζουν, αφού στην πραγματικότητα και στο κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι υπέρ της σύνθετης ονομασίας (πιο πρόσφατη απόδειξη ομολογίας ο Δένδιας), το κρύβουν όμως όσο τους είναι δυνατόν για προφανείς επικοινωνιακούς και ψηφοθηρικούς λόγους.

Ας χαίρονται στην ΝΔ την νέα βουλευτική μεταγραφή τους, η οποία επί της ουσίας εκφράζει στο ζήτημα της Μακεδονίας ΜΑΣ την ενδοτική θέση που και το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης πραγματικά υποστηρίζει.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sthn-nd-o-prwhn-bouleuths-tou-lebenth-pou-tassotan-uper-ths-suntheths-onoma#ixzz5KrHLc9LQ

Exit mobile version