Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΟΚ στην Χαλκίδα: Ινδοί οπλισμένοι με μαχαίρια εισέβαλαν στο Δικαστικό Μέγαρο

ΣΟΚ στην Χαλκίδα: Ινδοί οπλισμένοι με μαχαίρια εισέβαλαν στο Δικαστικό Μέγαρο

Επτά Ινδοί οπλισμένοι με μαχαίρια προσπάθησαν να μπουν σε δικαστική αίθουσα στην Χαλκίδα όπου εκδικαζόταν υπόθεση ομοεθνούς τους , ο οποίος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια και γινόταν η δίκη σε δεύτερο βαθμό.

Ενώ η δίκη βρισκόταν σε εξέλιξη ένας από τους εξωτερικούς φρουρούς παρατήρησε ότι ένας απ’ αυτούς έφερε ύποπτο αντικείμενο κάτω από το πουκάμισό του, στο ύψος της μέσης. Με την συνδρομή συναδέλφων του έβγαλε τον ύποπτο από την αίθουσα και σε σωματική έρευνα βρέθηκε πάνω του ένα μαχαίρι. Αμέσως ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας της έδρας και δόθηκε εντολή να ελεγχθούν όλοι οι παριστάμενοι στο ακροατήριο και εν τέλει βρέθηκε επτά μαχαίρια!

Είναι προφανές ότι οι λαθρομετανάστες ήθελαν να προκαλέσουν μακελειό μέσα στην δικαστική αίθουσα αν δεν θα τους άρεσε η ετυμηγορία και αυτό το σενάριο απετράπη μονάχα από την ετοιμότητα των αστυνομικών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sok-sthn-chalkida-indoi-oplismenoi-me-machairia-eisebalan-sto-dikastiko-meg#ixzz5KvtpS0Tf

Exit mobile version