Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Όχι για να μην νομίζουν μερικοί πως η ΝΔ έχει εθνικές θέσεις, πρώτη μούρη στο καβούρι η Ντορίτα στην τελετή ορκωμοσίας του Ερντογάν. Πήγε φαίνεται να του δώσει και προσωπικώς τα συγχαρητήρια για τους 2 Έλληνες αιχμαλώτους, για τις συνεχείς εναέριες παραβιάσεις στο Αιγαίο, για τους νεκρούς αξιωματικούς στα Ίμια και γενικότερα να δείξει τον άκρατο θαυμασμό της απέναντι στην εξωτερική πολιτική της Τουρκίας και στις καραβιές με λαθρομετανάστες που στέλνει στην Ελλάδα. ΝΔ και αριστεροί το ίδιο μαγαζί, ας το καταλάβουν καλά γιατί αν τώρα λένε για κωλοτούμπες του Τσίπρα που να πιάσουμε τις κωλοτούμπες της ΝΔ ούτε όλα τα βιβλία του κόσμου δεν τις χωρούν.

Λάζαρος Ν.

Γιάννης Λαγός: Μπακογιάννη και κόμματα συγχαίρουν τους δολοφόνους των Ισαάκ-Σολωμού ΒΙΝΤΕΟ

Όλα τα ορφανά της ψοφοδεξιάς ενωμένα για να κάνουν ακόμη ένα πατριωτικό συστημικό ανάχωμα προκειμένου η οργή του κόσμου για τις αντεθνικές και αντικοινωνικές πολιτικές των τελευταίων ετών να ξεσπάσει με την μορφή ψήφου σε αυτούς. Το είδαμε στο παρελθόν με το ΛΑΟΣ, το είδαμε με τους ΑΝΕΛ πως τέτοιου είδους πολιτικοί σχηματισμοί, δήθεν πατριωτικοί το μόνο στόχο που έχουν είναι η καρέκλα και να ανακόψουν την ανοδική πορεία ενός καθαρά Εθνικιστικού Κινήματος αυτού της Χρυσής Αυγής. Εγώ ως ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής τούτο και μόνο έχω να πω: “Πίσω πατριώτες, Εμπρός Χρυσαυγίτες”.

Αποστόλης Π.

Η Χρυσή Αυγή στο συλλαλητήριο της Θήβας για τη Μακεδονία

Μην ευελπιστείτε πως θα ξεφουσκώσει η αγανάκτηση του κόσμου για το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Τα συχνά συλλαλητήρια και το πλήθος κόσμου που ήταν προχθές στην Βεργίνα το απέδειξα αυτό, ό,τι άλλο και αν πιστεύετε κάνετε μεγάλο λάθος και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ακυρώσετε την συμφωνία των Πρεσπών και να παραιτηθείτε, μπας και γλιτώσετε από τα χειρότερα. Μόνο με την Χρυσή Αυγή είμαστε όλους τους άλλους σας έχουμε ξεγραμμένους!

Λ.Μ.

Αν είναι δυνατόν! Οι προδότες του Σύριζα θέλουν να πάνε σε εκδήλωση για τον Τέλλο Άγρα, αλλά φοβούνται μην τους γιουχάρουν!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-11-iouliou-2018#ixzz5Kvy5UFox

Exit mobile version