Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το “καντήλι” και η Φωτιά της Χρυσής Αυγής

Το “καντήλι” και η Φωτιά της Χρυσής Αυγής

Συμπληρώσαμε 8 χρόνια Μνημονίων και 2 χρόνια από το δημοψήφισμα του 2015 και βεβαίως είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι με την «αρωγή» των κατά καιρούς ξενόδουλων κυβερνήσεων έχουμε εισέλθει σε μια νέα ιστορική περίοδο, κατά την οποία το Ελληνικό κράτος μεταβάλλεται ολοένα και περισσότερο σε ανοιχτή αποικία, ο δε Ελληνικός Λαός υποβαθμίζεται με κεντρικό στόχο την μετατροπή του, σε μακροπρόθεσμη βάση, από ένα Ομοιογενές Εθνικό Σύνολο σε ετερογενή πολυεθνικό πληθυσμό.

Τόσο οι διεθνείς τοκογλύφοι-νεοαποικιοκράτες όσο και οι νεοοθωμανοί της Τουρκίας είναι αυτοί που, ο καθένας από την δική του πλευρά, σχεδιάζουν το κατοχικό μέλλον της Ελλάδας. Η μετατροπή των «αντιμνημονιακών δυνάμεων» των ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ σε ηθελημένα εξαρτημένα ανδρείκελα των ΗΠΑ σε γεωστρατηγικό επίπεδο και της Γερμανίας (και της ΕΕ συνολικά) σε οικονομικό επίπεδο, έδειξε τον πραγματικό χαρακτήρα αυτών των αδίστακτων πολιτικών απατεώνων, οι οποίοι αποδείχθηκαν τελικά ότι οι μόνες υπαρκτές «κόκκινες γραμμές» που είχαν ήταν η όσο το δυνατόν περισσότερη χρονική προσκόλλησή τους στις άνετες και κερδοφόρες καρέκλες της εξουσίας.

Την ίδια αθλιότητα και σπουδή που έδειξαν στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των διεθνών τοκογλύφων φρόντισαν να επιδείξουν και στα λεγόμενο «προσφυγικό». Αντί οι «αντιμνημονιακοί» να αποδεχθούν πως αυτό αποτέλεσε ένα εγχείρημα γερμανοτουρκικής κοπής, ένα ακόμα βήμα για την μεταβολή της Χώρας μας σε χώρο και του Ομοιογενούς Λαού της σε ετερογενή πληθυσμό (δηλαδή, σε έναν πολυπολιτισμικό χυλό που θα εξυπηρετεί τις επιδιώξεις και τα συμφέροντα οποιουδήποτε άλλου εκτός της Ελλάδας), προτάσσει έναν γενικό και αόριστο «ανθρωπισμό» των Ελλήνων. Έναν «ανθρωπισμό», ο οποίος δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να κρύψει το σοβαρότατο πλήγμα που υπέστη η Πατρίδα και ο Λαός στο συλλογικό Εθνικό επίπεδο και επί της ουσίας κρύβει την παραίτηση από την Εθνική Κυριαρχία, τα σύνορα, την υπεράσπιση της Πατρώας Γης. Όλα τα προηγούμενα χρόνια είχε στρωθεί το κατάλληλο «χαλί», με την εγκατάλειψη της Κύπρου και την αποδοχή των «γκρίζων ζωνών» στο Αιγαίο, την προσπάθεια κοσοβοποίησης της Θράκης, την συκοφαντία και την περιθωριοποίηση του Στρατού, της Εκκλησίας, της Οικογένειας.

Όμως, όπως δεν είμαστε διατεθειμένοι να χαριστούμε στο ελάχιστο σ’ αυτούς τους εγχώριους εντολοδόχους που ξεπουλούν σε καθημερινή βάση το Έθνος των Ελλήνων, έτσι δεν πρόκειται και να χαϊδέψουμε τα αυτιά του Ελληνικού Λαού, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν είναι άμοιρος ευθυνών για το πώς φτάσαμε στην σημερινή οικτρή κατάσταση, τόσο σε Εθνικό όσο και σε Κοινωνικό επίπεδο. Εάν οι Έλληνες δεν αντιληφθούν ότι η μεταπολιτευτική και μνημονιακή παρακμή έχει έναν καθολικό χαρακτήρα στο περιεχόμενό της, τότε δεν μπορούν να βαδίσουν πραγματικά εναντίον της. Δεν αρκεί να επισημαίνονται οι τεράστια καταστροφικές ευθύνες της πολιτικής και «πνευματικής» ηγεσίας όλες αυτές τις δεκαετίες, αλλά και η (είτε εκούσια είτε ακούσια) συμπαράσταση των Ελλήνων σε αυτές ακριβώς τις θλιβερές πρακτικές. Ο παρασιτικός-εκτρωματικός εκσυγχρονισμός της μεταπολίτευσης δεν αποσύνθεσε μόνο τις διεφθαρμένες πολιτικές ηγεσίες, αλλά «αρρώστησε» και τον Ελληνικό Λαό.

Σήμερα, λοιπόν, και έχοντας μπροστά μας την επικείμενη εθνική προδοσία με την παραχώρηση του ονόματος (αρχικά) της Μακεδονίας ΜΑΣ στους σκοπιανούς σφετεριστές, φαίνεται ο κύκλος της μεταπολίτευσης να κλείνει με (μια ακόμη) εθνική καταστροφή, όπως συνέβη το 1922 και το 1974. Μια εθνική καταστροφή ευρισκόμενη σε ακόμη χαμηλότερο σκαλί μάλιστα, καθώς η Χώρα δείχνει να πνέει τα λοίσθια. Σε αυτά τα 8 χρόνια της μνημονιακής κατοχής αρκετοί ήσαν οι αγνοί μεν, ανενημέρωτοι δε, πατριώτες που δεν είχαν την απαραίτητη πολιτική ωριμότητα για να αντιληφθούν το μέγεθος του κοσμοπολιτισμού και του εθνομηδενισμού που διέπει την ΕΕ και την σταδιακή επιστροφή της Ελλάδος υπό το τουρκικό (νεοοθωμανικό) άρμα.

Παράλληλα, δεν είχαν τα κατάλληλα πολιτικά εργαλεία γνώσης για να «ανιχνεύσουν» σ’ όλο το βάθος την γενικευμένη δημογραφική, πολιτισμική, κοινωνική, παιδαγωγική, οικονομική παρακμή, ορθώνοντας έτσι αποτελεσματική αντίσταση στην πολυποίκιλη αποσύνθεση. Στην απαρχή μιας νέας ιστορικής περιόδου, το διακύβευμα της οποίας είναι η ίδια η επιβίωση του Έθνους μας, απαιτείται μια νέα Εθνική και Λαϊκή Επανάσταση με σαφή πολιτικό χαρακτήρα. Έναν χαρακτήρα που δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για «θαύματα»-απάτες και σωτηρίες από ξένους ηγέτες, «προφητείες» ακόμη και… διαστημόπλοια με εξωγήινους και παρόμοιες φαιδρές συνομωσιολογίες. Μακριά από αυτή την λεωφόρο αυταπατών, που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε καταστροφικά αδιέξοδα, έχει τεράστια σημασία να μετατρέψουμε σε πύρινη φωτιά το «καντήλι» που επί πολλά χρόνια κρατάει αναμμένο το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, σε πλήρη ταύτιση με το βαθύ νόημα της Καζαντζάκειας ρήσης «Φωτιά! Να το μέγα χρέος μας σήμερα μέσα σε τόσο ανήθικο και ανέλπιδο χάος». Για το Αίμα και την Τιμή, την Ελευθερία και την Ευτυχία της Πατρίδας και του Λαού των Ελλήνων! ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-kanthli-kai-h-fwtia-ths-chrushs-aughs#ixzz5KvyJY8mx

Exit mobile version