Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γ. Σαχινίδης: Νέο κύμα λαθρομεταναστών απειλεί την χώρα μετά την συμφωνία Τσίπρα-Μέρκελ BINTEO

YouTube Poster

Στην επιτροπή κοινωνικών υποθέσεων μίλησε ο Βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης, αναφορικά με τις ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις που φέρνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η Ελλάδα βιώνει έναν οικονομικό αλλά και εργασιακό μεσαίωνα εξαιτίας των μνημονιακών μέτρων που έλαβε η καθεστωτική συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με περικοπές σε μισθούς και συντάξεις,  με την αύξηση των απολύσεων και την έκρηξη της αδήλωτης εργασίας.

Παράλληλα, στις διατάξεις του συγκεκριμένου νομοθετήματος που αφορούν τους ασυνόδευτους ανήλικους λαθρομετανάστες, ο Βουλευτής τόνισε ότι στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ενήλικοι που κρύβουν τα αληθινά τους στοιχεία, ενώ πρόσθεσε πως οι μεταναστευτικές ροές στην χώρα θα πολλαπλασιαστούν λόγω της πρόσφατης συμφωνίας Μέρκελ και Τσίπρα για επιστροφή των λαθρομεταναστών από την Γερμανία στην Ελλάδα. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/g.-sachinidhs-neo-kuma-lathrometanastwn-apeilei-thn-chwra-meta-thn-sumfwnia#ixzz5Kw3KcGRi

Exit mobile version