Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Επίτροπος Χαν προαναγγέλλει νέα εθνική προδοσία: Αλλαγή συνόρων με την Αλβανία από την συμφωνία που θα υπογράψει ο Τσίπρας

Ετοιμάζεται νέα προδοσία: Αισιόδοξος για «λύση» στο «αλβανικό» ο Τσίπρας μετά την συνάντηση με τον Ράμα – Για επικείμενη… αλλαγή συνόρων έκανε λόγο Επίτροπος της Ε.Ε.

Με τον αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα συναντήθηκε στο Λονδίνο ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συζητήσουν τα διμερή θέματα που υπάρχουν μεταξύ των δύο χωρών.

Από την συνάντηση δεν βγήκανε συμπεράσματα, παρά μόνο η εκτίμηση των δύο πρωθυπουργών ότι συντόμως θα υπάρχει «ευτυχής κατάληξη».

Αυτό σε γνώμονα με το γεγονός ότι ο Κοτζιάς προσφάτως δήλωσε ότι θέλει να «λύσει» το «αλβανικό» πριν… πάει διακοπές και το επίσης γεγονός ότι οι συριζαίοι έχουν την τάση να δίνουν τα πάντα χωρίς αντάλλαγμα μας δείχνει ότι έρχεται μία νέα μεγάλη προδοσία.

Ήδη ο Κοτζιάς έχει προαναγγείλει την ικανοποίηση των παράλογων και άτοπων αλβανικών αιτημάτων για «περιουσίες», ενώ αναμένεται μέχρι το τέλος του καλοκαιριού να δώσει τέλος και στον όρο «Βόρειος Ήπειρος» και «βορειοηπειρώτης», παραδίδοντας τους ομογενείς βορά στο αλβανικό παρακράτος, αλλά και όχι μόνο.

Στο πόσο μεγάλη μπορεί να είναι η προδοσία των συριζαίων, νέες διαστάσεις έδωσε ο επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής και Διεύρυνσης της ΕΕ, Γιοχάνες Χαν, ο οποίος σε ομιλία του επεσήμανε ότι «εάν υπάρξει συμφωνία Ελλάδας-Αλβανίας, γιατί εκεί πρόκειται για αναδιάρθρωση συνόρων και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό και κρίσιμο για τους πολίτες»! Τι αλλαγή συνόρων υπονόησε, άραγε, ο Χάν;

Απολύτως αναμενόμενα αυτά που συμβαίνουν, αφού την διακυβέρνηση της χώρας την ανέλαβαν μπολσεβίκοι απόγονοι των κατσαπλιάδων του ΚΚ€ που ήδη από δεκαετίες πιστεύουν ότι τα εθνικά θέματα είναι ένα αγκάθι της πολιτικής, το οποίο πρέπει να βγάλουν με κάθε δυνατό τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/etoimazetai-nea-prodosia-aisiodojos-gia-lush-sto-albaniko-o-tsipras-meta-th#ixzz5Kyb5eEh8

Exit mobile version