Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και με τη βούλα συγκυβέρνηση προδοτών: Τσίπρας-Καμμένος-Κοτζιάς υπέγραψαν για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ ως “Βόρεια Μακεδονία”!

Είναι γεγονός: Τα Σκόπια πήρανε από τα χέρια του Καμμένου, του Τσίπρα και του Κοτζιά το εισιτήριο για το ΝΑΤΟ. Η χώρα μας, με την υπογραφή των τριών προδοτών, μόλις απεμπόλησε ένα από τα ισχυρότερα διαπραγματευτικά εργαλεία στο λεγόμενο «Μακεδονικό».

Ο Καμμένος, ο «μακεδονομάχος», άφησε στην άκρη τις δήθεν «διαφωνίες» του ενώπιον των διεθνών αφεντάδων και με χαμόγελο προχώρησε σε μία από τις μεγαλύτερες προδοσίες που γνώρισε ο Ελληνισμός, όλα αυτά προφανώς ελπίζοντας στην προσωπική του πολιτική διάσωση από το ναυάγιο των ΑΝΕΛ.

Με αυτά, ο «μακεδονικός στρατός», όπως τον έχει αποκαλέσει ο Ζάεφ εντάσσεται στο δυναμικό του ΝΑΤΟ, φέροντας μάλιστα στην στολή του την ονομασία σκέτο… «Μακεδονία».

Η συγκυβέρνηση των προδοτών με μία από τις τελευταίες της αποφάσεις, πριν πέσει από την οργή των Ελλήνων, δίνει ένα ισχυρό πλήγμα στα Εθνικά μας Θέματα, εντάσσοντας στο ΝΑΤΟ τον στρατό των πολιτικών απογόνων των κατσαπλιάδων του ΣΝΟΦ, που κατέσφαξαν τους Έλληνες μαζί με το ΔΣΕ/ΚΚΕ.

Να είναι σίγουροι πως οι υπογραφές των προδοτών δεν δεσμεύουν τους Έλληνες, όπως τόνισε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, στην επιστολή του προς τους διεθνείς οργανισμούς, αλλά και ότι οι Έλληνες ουδέποτε πρόκειται να ξεχάσουν τους σύγχρονους Εφιάλτες.

Στη δημοσιότητα το προσχέδιο συμπερασμάτων του ΝΑΤΟ για ένταξη των Σκοπίων

Πρόσκληση για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων αναμένεται να απευθύνει το ΝΑΤΟ στα Σκόπια σύμφωνα με το προσχέδιο συμπερασμάτων της Συνόδου των Βρυξελλών.

Στο προσχέδιο χαιρετίζεται η «ιστορική συμφωνία μεταξύ Αθηνών και Σκοπίων στο θέμα του ονόματοςΣύμφωνα με την πολιτική μας αποφασίσαμε να καλέσουμε την κυβέρνηση των Σκοπίων να ξεκινήσει ενταξιακές διπαραγματεύσεις με τη Συμμαχία. Η πλήρης εφαρμογή όλων των προβλεπόμενων εσωτερικών διαδικασιών αναφορικά με τη συμφωνία για την επίλυση του ζητήματος του ονόματος είναι προϋπόθεση για την επιτυχή ολοκλήρωση της ενταξιακής διαδικασίας».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kai-me-th-boula-sugkubernhsh-prodotwn-tsipras-kammenos-kotzias-upegrapsan-g#ixzz5KybqIKKg

Exit mobile version