Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραμύθια χωρίς σύνορα: Η κατάργηση του 8ώρου και η «χαλιμά» της Αριστεράς

Άρθρο από την εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» που κυκλοφορεί

Ελλείψει επιχειρημάτων, οι κομματάρχες προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την Χρυσή Αυγή με ψευδείς ειδήσεις και παραμύθια κυριολεκτικά… δίχως σύνορα. Τελευταίο στην λίστα το παραμύθι ότι δήθεν η Χρυσή Αυγή ψήφισε την… κατάργηση του 8ωρου.

Στην πραγματικότητα επρόκειτο για μία τροπολογία που αφορούσε αποκλειστικά και μόνο τους οδηγούς διεθνών μεταφορών και αποτελούσε ουσιαστικά ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματός των ίδιων των οδηγών, λόγω της χιλιομετρικής τους απόστασης απότους συναδέλφους τους στην Κεντρική Ευρώπη.

Πως όμως, μία τέτοια τροπολογία που ουσιαστικά ικανοποιούσε ένα αίτημα των εργαζομένων έφτασε να γίνει μία ψευδολογία ότι δήθεν η Χρυσή Αυγή σχεδόν… ψήφισε Μνημόνιο; Πολύ απλά χρειάστηκε ένας παραμυθατζίδικος τίτλος του Κούλογλου ότι δήθεν η Χρυσή Αυγή μαζί με τη ΝΔ «ψήφισε την κατάργηση του 8ωρου».

Αυτή την παραμύθα την πήρανε διάφορες αναξιόπιστες σελίδες που πρόσκεινται τόσο στον Σύριζα, όσο και στην Νέα Δημοκρατία (και μερικά των ψεκασμένων, αλλά αυτά είναι μονάχα για γέλια) και την αναπαράγανε σε όλους τους τόνους και με όλους τους τρόπους.

Θα ρωτήσει κάποιος αφελής: «Μα καλά, είναι δυνατόν να λέγονται τόσο χονδροειδή ψεύδη;». Προφανώς και είναι δυνατόν και δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο. Πιο εύκολα θα βρεις παρθένα σε χαμαιτυπείο, παρά αλήθεια μέσα στα δημοσιεύματα του καθεστωτικού τύπου και των παπαγάλων του, ασχέτως αποχρώσεως.

Ανοσία στα ψέμματα του συστήματος

Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που η Χρυσή Αυγή γίνεται στόχος τέτοιων χονδροειδών ψευδών. Να θυμηθούμε την φήμη που είχαν ξεκινήσει οι ψεκασμένοι ότι η Χρυσή Αυγή δήθεν θα μπορούσε να ρίξει την κυβέρνηση αν παραιτούταν οι βουλευτές της; Μια φήμη που είχε ξεκινήσει για να αντιπαρέλθει την πραγματικότητα ότι οι ψεκασμένοι μπορούσαν (και μπορούν) να ρίξουν την κυβέρνηση, αλλά δεν θέλουν.

Να θυμηθούμε τα αλλεπάλληλα fake news για «ρατσιστικές» επιθέσεις που εν τέλει αποδεικνύονταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών από αλλοδαπούς; Δεν ξέρουμε πραγματικά τι να πρωτοθυμηθούμε.

Η Χρυσή Αυγή και οι Χρυσαυγίτες πολύ καιρό τώρα έχουν καταστεί αναίσθητοι στα χτυπήματα και με πλήρη ανοσία στα ψέμματα. Μπορεί να φαντάζει υπερβολικό, αλλά δεν είναι: Πραγματικά για το μόνο που δεν μας έχουν κατηγορήσει ΑΚΟΜΑ (κανείς δεν ξέρει για το μέλλον) είναι για το φαινόμενο του θερμοκηπίου και την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, μας έχουν κατηγορήσει για «χαράκωμα μαθήτριας». Κανείς δεν προέβαλλε ότι τελικώς αποδείχτηκε τατουάζ που είχε κάνει μόνη της. Μας έχουν κατηγορήσει για εμπρησμούς δασών. Κανείς δεν πήρε πίσω τα πρωτοσέλιδα όταν αποδείχτηκε ότι η Χρυσή Αυγή δεν είχε καμία σχέση. Μας κατηγορούν για τα πάντα και όταν αποδεικνύονται ψεύτες απλώς κάνουν τις πάπιες.

Είναι μια ιστορία που κρατάει δεκαετίες τώρα, οι πολιτικάντηδες και τα φερέφωνά τους να λένε ψέμματα εναντίον μας γιατί δεν μπορούν να μας αντιμετωπίσουν. Τα ψέμματα μεγαλώνουν μαζί με τα ποσοστά μας, οπότε η εμφάνιση τόσο χοντρών ψευδών όχι μόνο δεν μας ανησυχεί, αλλά μας δείχνει ότι πάμε καλά και ότι πρέπει να συνεχίσουμε στην ίδια ακριβώς κατεύθυνση μέχρι να τους γκρεμίσουμε και να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/paramuthia-chwris-sunora-h-katarghsh-tou-8wrou-kai-h-chalima-ths-aristeras#ixzz5KycfGSNC

Exit mobile version