Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανηγυρίζει ο Ζάεφ: Η «Μακεδονία» (σκέτο) μπήκε στο ΝΑΤΟ! Κάνει πάρτι σε 15 πόλεις των Σκοπίων

Πανηγυρίζει ο Ζάεφ: Η «Μακεδονία» (σκέτο) μπήκε στο ΝΑΤΟ! Κάνει πάρτι σε 15 πόλεις των Σκοπίων

Χαρές και πανηγύρια έκανε ο Ζάεφ μετά την συνάντηση με τους φίλους του (Τσίπρα – Καμμένο – Κοτζιά) στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ, όπου και του προσφέρθηκε απλόχερα η είσοδος στο ΝΑΤΟ. Μια είσοδος που, αξίζει να σημειωθεί, γίνεται ουσιαστικά ως ΣΚΕΤΟ Μακεδονία, παρά τα όσα υποτίθεται ότι λέει η «Συμφωνία των Πρεσπών».

Ενδεικτικό των όσων λέμε είναι το tweet του σκοπιανού πρωθυπουργού, ο οποίος ανήρτησε φωτογραφίες από την Σύνοδο του ΝΑΤΟ και πανηγύριζε για να την είσοδο της «Μακεδονίας» (σκέτο) στο ΝΑΤΟ.

Αυτό σε συνδυασμό με την πρόσφατη συνέντευξή του στο BBC και το γεγονός ότι από πλευράς της ελλαδικής (και όχι ελληνικής) κυβερνήσεως δεν έχει υπάρξει ΚΑΜΙΑ, μα ΚΑΜΙΑ αντίδραση, αντιλαμβανόμαστε πως τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα είχαμε πει, αφού οι συριζαίοι και ψεκασμένοι συνοδοιπόροι τους έχουν αποδεχτεί την είσοδο των Σκοπίων σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ ως «Μακεδονία» (σκέτο).

Μάλιστα, κάλεσε όλους τους σκοπιανούς να γιορτάσουν μαζί σε 15 πόλεις, γράφοντας: “Σας προσκαλώ το Σάββατο 14 Ιουλίου για να γιορτάσουμε όλοι μαζί, με μακεδονική μουσική, σε πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα. Η κυβέρνηση οργανώνει εορτασμούς σε 15 πόλεις, στους οποίους θα πούμε μπράβο στη χώρα μας που πηγαίνει μπροστά”.

Αντίστοιχα, στην Ελλάδα, σε 15 πόλεις καθημερινά οι προδότες παρατάσσουν τα ΜΑΤ για να προστατευτούν από την οργή του Λαού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panhgurizei-o-zaef-h-makedonia-sketo-mphke-sto-nato#ixzz5L2Jcxcxe

Exit mobile version