Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τουρκικό ΥΠΕΞ: Αναγνωρίστε τώρα την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» όπως προστάζει η τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Αναφυλαξία πάθανε οι τούρκοι από την απόφαση εφετείου να μην επιτρέψει την εγγραφή της παράνομης οργανώσεως με την επωνυμία «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» παρά την τροπολογία που κατέβασε σχετικά με το ζήτημα η κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ και ψήφισε μαζί τους και η Νέα Δημοκρατία.

Στην ανακοίνωση του το τουρκικό ΥΠΕΞ σημειώνει: «Στο αίτημα της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης για επανεγγραφή απορρίφθηκε από εφετείο στην Ελλάδα. Η απόφαση του δικαστηρίου καταδεικνύει ότι το νομοθέτημα που υιοθέτησε το ελληνικό κοινοβούλιο δεν επαρκεί. Αναμένουμε από την Αθήνα να εγγράψει τις ΜΚΟ της “τουρκικής μειονότητας” χωρίς διακρίσεις και να κάνει ρυθμίσεις που θα επιτρέπουν την εφαρμογή των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων»

Η απόρριψη της αιτήσεως, σύμφωνα με το τουρκικό ΥΠΕΞ, έγινε επειδή η τροπολογία που πέρασε από την βουλή «περιελάμβανε μεγάλες εξαιρέσεις για την αποδοχή τέτοιων αιτήσεων». Βέβαια τέτοιες εξαιρέσεις που λέει το τουρκικό ΥΠΕΞ δεν υπάρχουν στην τροπολογία, με μόνη την προστασία της εθνικής ασφάλειας, που προφανώς είναι και ο στόχος των τούρκων.

Προβλέπεται καλοκαιριάτικα να τρέχουν οι συριζαίοι και οι ψεκασμένοι να ικανοποιήσουν τον σουλτάνο, βγάζοντας τις επιφυλάξεις περί εθνικής ασφαλείας που προφανώς έκαναν την ζημιά.

Εμείς, από την πλευρά μας να πληροφορήσουμε τους τουρκαλάδες ότι δεν υπάρχει «τουρκική μειονότητα» και πως όποιος αισθάνεται τούρκος να πάει στην τουρκία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/orgh-tourkias-pros-efetes-anagnwriste-thn-tourkikh-enwsh-janthhs-opws-prost#ixzz5L3MR09mo

Exit mobile version