Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χιλιάδες κόσμου στα Τρίκαλα βροντοφώναξαν: Όχι στο ξεπούλημα της Μακεδονίας

Δυναμική παρουσία συναγωνιστών από την Τ.Ο. Τρικάλων της Χρυσής Αυγής

Πλημμύρισε μετά από πολλά χρόνια με κόσμο η κεντρική πλατεία των Τρικάλων, ενώ πατριωτικά τραγούδια και θούρια δονούσαν την ατμόσφαιρα. Οι χιλιάδες πολίτες, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση φορέων την πόλεως, διαδήλωσαν με παλμό και αποφασιστικότητα την αντίθεσή τους στο επιχειρούμενο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας.

 

Το σύνθημα “Αλήτες προδότες πολιτικοί” ακούστηκε για μια ακόμη φορά, και στην Κεντρική πλατεία των Τρικάλων, ενώ έντονη ήταν και η παρουσία και της Τ.Ο. Τρικάλων της Χρυσής Αυγής.

Εκατοντάδες πολίτες ήρθαν σε επαφή με την πολυμελή αντιπροσωπεία του Κινήματος, και εξέφραζαν την αγωνία τους για όλα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα τον τελευταίο καιρό, αλλά και την εμπιστοσύνη τους στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, που εξακολουθεί να έχει σταθερές και ξεκάθαρες θέσεις για όλα τα Εθνικά και κοινωνικά θέματα.

Η εκδήλωση έκλεισε με τους παρευρισκομένους να ψάλλουν τον Ακάθιστο, και τον  Εθνικό Ύμνο, και το εμβατήριο “Μακεδονία ξακουστή”.

Μια θλιβερή δεκάδα παρακρατικών (ανάμεσα τους και αλλοδαποί), προσπάθησαν να αμαυρώσουν την εκδήλωση στο τέλος της, αλλά απομονωθήκαν από τους πολίτες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chiliades-kosmou-sta-trikala-brontofwnajan-ochi-sto-jepoulhma-ths-makedonia#ixzz5L4bg0QAI

Exit mobile version