Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κανείς δεν χάνεται! Μετά το σκάνδαλο με το επίδομα ενοικίου, η Ράνια Αντωνοπούλου πάει ΟΟΣΑ!

Κανείς δεν χάνεται! Μετά το σκάνδαλο με το επίδομα ενοικίου, η Ράνια Αντωνοπούλου πάει ΟΟΣΑ!

Μετά το σκάνδαλο του επιδόματος ενοικίου στην πάμπλουτη Ράνια Αντωνοπούλου, που την ανάγκασε να παραιτηθεί μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Παπαδημητρίου από το υπουργείο Εργασίας,  το αμερικανοκομμουνιστικό κράτος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν την ξέχασε και την διόρισε στην θέση του μόνιμου αντιπροσώπου της Ελλάδας στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) στο Παρίσι με κόστος μετακίνησης κοντά στις δεκατρείς χιλιάδες (13000) ευρώ!

Στις 26 Φεβρουαρίου 2018 η Ράνια Αντωνοπούλου αναγκαζόταν σε παραίτηση μετά τον σάλο που είχε δημιουργηθεί από το επίδομα ενοικίου των χιλίων ευρώ το μήνα που λάμβανε ως αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης με κύριο μέλημα την μείωση της ανεργίας. Βέβαια η οποιαδήποτε μείωση της ανεργίας από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι λογιστικό τέχνασμα, στην πραγματικότητα σημαίνει την μαζική υποχρεωτική μετανάστευση των Ελλήνων για βιοποριστικούς λόγους από την ίδια τους την Πατρίδα.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ουρανία Αντωνοπούλου μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Παπαδημητρίου του Ινστιτούτου Λεβί ήταν τότε το πιο πλούσιο ζευγάρι της κυβέρνησης με χαρτοφυλάκιο αξίας άνω των 3 εκατομμυρίων δολαρίων ενώ το επίδομα ενοικίου που λάμβαναν βάσει του νόμου 4336/2015 αρθ. 25 δεν περιοριζόταν από κάποιο εισοδηματικό κριτήριο και δεν είχε περιορισμό στο ύψος του μισθώματος.

Όμως το αμερικανοκομμουνιστικό κράτος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν την ξέχασε και λίγους μήνες μετά, στις 11 Ιουλίου 2018, την διόρισε στην θέση του μόνιμου αντιπροσώπου της Ελλάδας στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) στο Παρίσι, με αρχικό κόστος μετακίνησης, μεταφοράς οικοσκευής και εγκατάστασης δεκατριών χιλιάδων διακοσίων είκοσι ενός ευρώ και 6 λεπτών (€13221,06)!

Προφανώς από την καινούργια της θέση η Αντωνοπούλου θα απολαμβάνει μισθό πρέσβη και πληρεξούσιου υπουργού Β’ τάξεως, που στην εποχή της Τάνιας Μπιρμπίλη έφτανε τις επτάμιση χιλιάδες ευρώ που μαζί με τα διάφορα επιδόματα έφτανε και τις είκοσι μία χιλιάδες ευρώ (€21000) το μήνα! Επιπροσθέτως η συνολική διαμονή της Μπιρμπίλη είχε κοστίσει σχεδόν διακόσιες χιλιάδες ευρώ σε ένα διαμέρισμα των 300 τ.μ. δίπλα στην Champs- Élysées.

Συμπερασματικά το μήνυμα που στέλνουν στην ελληνική κοινωνία οι κομμουνιστές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με  την τοποθέτηση της Αντωνοπούλου είναι η επιβράβευση των πάμπλουτων ημετέρων που διατείνονται ότι μειώνουν την ανεργία με την μαζική υποχρεωτική μετανάστευση των Ελλήνων για βιοποριστικούς λόγους από την Πατρίδα τους.

Θ. Γ. Κωστής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kaneis-den-chanetai-meta-to-skandalo-me-to-epidoma-enoikiou-h-rania-antwnop#ixzz5L4c5V03P

Exit mobile version