Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Γιατί στην συγκυβέρνηση Σύριζανελ κανείς δεν πάει χαμένος αν είναι λαμόγιο, όπως άλλωστε και η Ράνια Αντωνοπούλου. Πέρσι δήλωσε την παραίτησή της από αν. υπουργός Εργασίας γιατί πιάστηκε να παίρνει επίδομα ενοικίου, την ώρα που αρκετοί Έλληνες με μηδαμινά εισοδήματα δεν μπορούν να πάρουν το συγκεκριμένο επίδομα, φέτος την διόρισαν ως εκπρόσωπο του ΟΟΣΑ στο Παρίσι! Κανένας αριστερός άνεργος παιδιά, εσείς οι υπόλοιποι μπείτε στην ουρά του ΟΑΕΔ, ή μπείτε φυλακή καλύτερα με τα χρέη που έχετε απέναντι στο κράτος για να τρώνε αυτοί με χρυσά κουτάλια.

Χριστίνα Τ.

Πάμε για εκλογές με Μακεδονικό – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Δεν περιμέναμε την έρευνα του Παντείου Πανεπιστημίου να μας πληροφορήσει ότι οι άστεγοι σήμερα είναι Έλληνες μεταξύ 18-44 ετών, είναι ένα θλιβερό γεγονός που το βιώνουμε καθημερινά και έστω με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτουμε προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Το κράτος όμως; που είναι το κράτος; Θα σας πω εγώ, να μην έχει ο λαθρομετανάστης ερ κοντίσιον; να μην έχει μπανιέρα και ντουζιέρα; να μην έχει ένα κρεβάτι ολοκαίνουργιο να στρώσει το κορμί του; να μην έχει κέτερινγκ να φάει και να σκάσει; Τι είναι κανένας Έλληνας;

Που στήνετε στα συσσίτια της Εκκλησίας; και που θα πρέπει να είναι απίστευτα τυχερός ώστε να κοιμηθεί σε δομή φιλοξενίας αστέγων, μιας που και εκεί οι εργαζόμενοι καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να βοηθήσουν όσους περισσότερους μπορούν αλλά τα χρήματα που δίνονται ως δήθεν επιχορήγηση φτάνουν μόνο για τους μισθούς των εργαζομένων; Μιλάνε για ρατσισμό οι χειρότεροι ρατσιστές οι κυβερνώντες και τα αποκόμματά τους που δεν χάνουν ευκαιρία να δείξουν πόσο μισούν τους Έλληνες και δεν χάνουν ευκαιρία να τους καταδικάσουν σε ένα χειρότερο μέλλον.

Ιωάννα Ζ.

Τροπολογία Χρυσής Αυγής για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού

Αντί να είμαστε η χώρα ρυθμιστής των εξελίξεων των Βαλκανίων, της Ανατολής και της Δύσης έχουμε γίνει το παραπαίδι όλων! Βόρεια Μακεδονία οι Σκοπιανοί, Μεγάλη Αλβανία οι κατσαπλιάδες, Θράκη και Αιγαίο οι υποτακτικοί του Σουλτάνου και οι κατά τα άλλα σύμμαχοί μας από την Ευρώπη και το ΝΑΤΟ χειροκροτητές των προκλήσεων αυτών από χώρες οι οποίες δεν είναι καν μέλη της Ε.Ε.

Στέφανος Π.

Πανηγυρίζει ο Ζάεφ: Η «Μακεδονία» (σκέτο) μπήκε στο ΝΑΤΟ! Κάνει πάρτι σε 15 πόλεις των Σκοπίων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-13-iouliou-2018#ixzz5L93HBbvG

Exit mobile version